Hur man väljer den perfekta prom klänning

 

Prom Dress

1.

Samla så många tidskrifter och kataloger som du kan som presenterar trenderna i prom-klänningar för säsongen. Det är vettigt att samla dina resurser med vänner så att du kan få mer för dina pengar. Om var och en köper två tidskrifter kan du handla dem fram och tillbaka eller samlas på en gång och helt enkelt växla genom att bläddra igenom dem.

2.

Använd trenderna för att hjälpa till du bestämmer vad du ser ut för, men begränsar dig inte till vad som är aktuellt. Om du har ditt hjärta satt på en klänningstil som var populär förra säsongen, eller många prom årstider sedan, var inte rädd att köpa Det. Om du väljer något som är från en annan prom säsong står du en bra chans att kunna köpa en klänning begagnad med stora besparingar.

3.

Tänk på färgen du 'Jag gillar att din klänning är och bestämmer hur viktigt det är för dig att din promklänning är en viss färg. Det kan påverka ditt klädval eftersom vissa klänningar endast är tillgängliga i en eller två färger. Är du villig att offra stilen klä för en viss färg eller vill du helst ha den specifika klänningen i vilken färg du än kan få?

4.

Köp butikerna i ditt område och börja prova på klänningsklädstilarna och färger som appellerade till dig i tidskrifterna och katalogerna. Du kanske tycker att klänningarna du älskade i bilderna inte översatte till verkligheten och det beror på att olika stilar kompletterar olika kroppstyper annorlunda. Var beredd att omdefiniera din ide om den perfekta promklänningen om du upptäcker att klänningen du trodde skulle vara perfekt är inte.

5.

Ta med dig någon som kommer att ge dig en ärlig åsikt när du är redo att köpa din prom klänning. Innan du avslutar ditt köp är det en bra idé att be om en ny uppsättning ögon för att se till att din klänning är den som passar dig.

Tips och varningar

  • När du har hittat den perfekta promklänningen glöm inte skor och smycken att gå med det.
  • Du har tillbringat alla dina tonåren drömmer om den sociala kulminationen av dina fyra år i gymnasiet: Labbet. Loppet ger en väg för varje tjej att leva ut sin Cinderella-fantasi och, precis som i Cinderella-berättelsen, klänningen är avgörande för kvällen själv. Att genomföra en sökning för att hitta den perfekta promklänningen är det första steget mot att göra din dröm till verklighet.