Så här applicerar du Glitter Eye Makeup

 

1.

Använd glitter som en eyeliner. Glitter eye pencils, som kommer i olika färger, gör det till en lätt uppgift. Du kan antingen bära glitter eyeliner ensam eller med en mer konventionell eyeliner. För att göra detta, försiktigt spåra glitterpennan över en befintlig linje eller linje med glitter innan du följer upp med en mer solid färg som arbetat i lash-linjerna för subtil ögondefinition.

2.

p> Förstärka ditt utseende med glitter som en highlighter. En peka av glittergel till både inre och yttre hörn av ögonen skapar en bärbar fantasi utseende för mer nyckfulla personligheter eller kanske en fest.

3.

Använd glitter över hela locket . Från lash line till crease kan du sporta antingen en glitter ögonskugga gel, som inte behöver någon extra produkt för att hjälpa den att klibba, eller glitter ögonpenna från steg 1.

4.

Skapa din egen blandning. Om du har en lös glitterprodukt för ansiktet och ögonen som du vill försöka, få det att hålla fast med hjälp av en kräm till pulverögonskugga. På en palett blandar du en del av glitteren med ögonskuggan så att du sammanfogar de två i en. Använd en liten syntetisk borste genom att trycka på din skapning på från linjeledningen för att öka. Stippling-rörelsen hjälper det att klibba bättre än om du skulle använda en blandningstroke.

5.

Använd glitter som en finish. När du har applicerat din mascara, rör en borste lätt doppad i glitterpulveret efter eget val till spetsarna på dina stillblöta fransar. Ta en mellanstor fluffig pensel efter några ögonblick och svep över ditt ögonblick för att eliminera produktfall.

Tips och varningar

  • Ansök grund och ögonmakeupsprimer i den här ordningen före resten av sminken för att säkerställa långvarigt slitage.
  • För bärbarhet, använd bara de här stegen en åt gången eller två tekniker tillsammans högst. Håll även glitter och skimmerfaktorn på resten av ditt ansikte lågt. Å andra sidan, om du medvetet skapar ett mer fantasy-tematiskt utseende, är du välkommen att gå vild i din ansökan.
  • Använd aldrig de små bitarna av glitter från en hantverksbutik. Dessa har skarpa kanter som kan skära ditt öga eller till och med andra delar av ditt ansikte. Skönhetsvarumärken säljer glitter speciellt gjorda för ansikte och öga.
  • Oavsett om du vill ha en subtil, lekfull glitter eller mer allvarlig glittring, finns det en lösning på marknaden för dig. Kosmetikföretag har nu ett brett utbud av val som inte automatiskt leder till disco-diva-utseende. Utanför utarbetad blandning och konturering är det några sätt att ge dig själv glittrande, glittrande ögon.