Så här skapar du Peace Sign Tillbehör

 

1.

Välj ett huvudband som matchar ditt fredstecken. Ett svart huvudband med ett silver fredsskylt rekommenderas, men någon variation kommer att göra bra. Få lite superlim och placera limet på baksidan av fredsskylten. Placera fredsskylten ordentligt på sidan av ditt huvudband. Håll den på plats i en minut och låt den vara i tidningen för att torka.

2.

Gör ett bälte av fred. För att hålla ett fridfullt tema, försök att gå på hampa över läder för detta bälte. Lägg på fredsskylten direkt på bältet med hjälp av tyglimmen. Enligt dina modeinställningar kan du placera fredsskylten direkt i mitten. För en mer funky design, överväga att placera fredsskyltar runt bältet.

3. Placera starkt lim på baksidan av ditt fredsskylt och placera en säkerhetsstift på limet . Håll tvåa ihop och låt torka. Nu har du ett fridhängande. Du kan använda den på din tröja, tröja eller krage. Du gör ett fridfullt uttalande i något outfit.

4.

Ta en sträng eller kedja och skjut ett fredstecken ner det. Slå i strängen eller lås kedjan. Du har omedelbart ett fredsskyltband som är trendigt, roligt och politiskt på en gång. Det är en bestämd konversationsstartare. För ett sista minuten halsband på språng kan du göra det snabbt.

5.

Lim ett fredsskylt till den rundade spetsen av en bobby Det här är ett fantastiskt tillbehör i ditt hår och kompletterar ett elegant utseende för att du ska gå ut. Du kan också bära klippet med jeans och en t-shirt för en rolig, hippy vibe.

Tips och varningar

  • Öva vad du predikar. Om du är snabb att ilska, kommer att ha ett fredsskylt att ge människor en bra anledning att skratta åt dig.
  • Don t lämna några tillbehör runt spädbarn eller småbarn. Vissa fredsskyltar kan falla och bli en choking hazard.
  • Fredsskylten är en universellt erkänd symbol för skönheten och hoppet som fred representerar. Den är älskad av många, och den behövs i tider av fred och krig. Att påminna andra om drömmen om fred är en underbar sak, och att ha på sig smycken och tillbehör med fredsskylten på dem kan vara ett bra passande uttalande. Här är hur du kan skapa fredsskylttillbehör.