Hur får man Zac Efrons hårklipp

 

1.

Börja med rent hår som är minst haklängd eller längre. Alla tanglar ska kamma ut före klippning. För att få Zacs skära måste smärtan ligga under ögat för att börja. Med hår som är längre än axellängden kommer det att krävas kraftig sax på grund av hårets extravikt.

2.

Klipp håret jämnt längs nacken, först med en sax. Använd detta med fingrarna för att hålla ändarna på plats. Du ska skära 1 tum från huvudets botten. Den första skärningen dikterar hela längden på huvudets baksida. När du har klippt den ena delen, använd den som en guide för resten av huvudets baksida.

3.

Använd rakhyveln för att vinkla fram halsen framåt. Se till att håret är avskuren så att det faller till vänster. Här börjar du klippningen. Använd en linjal för att mäta 3 cm upp från mitten av Vänster öga. Fortsätt skuggning ner med rakhyveln. Oroa dig inte om skuggningen är lite skarp, det är det som gör utseendet avslappnat.

4.

Razor toppen av huvudet genom att mäta 5 tums hår och razorering av resten i en vinkel mot maka e det skära naturligt Ett bra sätt att göra det här ser bra ut att ta en tjock nog sektion (3 tum bred) och rakhyvel över en diagonal vinkel. Vinka rakhyveln så att du skär mindre när du kommer till baksidan av huvudet.

5.

Applicera gel på håret och kamma med en fin tand kamma för att deklara. Håll ditt hår delat till vänster, så att smärtan kommer att likna Zacs smäll. Du kan lägga till din egen känsla genom att ruffa håret med händerna när du är ute och om.

Zac Efron är en av de mest populära unga männen på scenen i Hollywood. Hans hår är hans mest framträdande funktion. Klippet är luddigt och skiktat, hans preferens eftersom han har en avslappnad stil. Professionella stylister använder en speciell lagteknik för att få hans hår att se enkelt ut. Du kan kopiera Zacs hårklipp med några tips.