Hur man billigt sköter ditt biracial eller alla naturliga barns hår

 

1.

Förbered håret:
Före Shampoo är det viktigt att kamma ut håret med en stor tandkam, för att avlägsna något av det lösa håret, men om det rör sig om eller mattad applicera en liten mängd ledighet i Detangling Conditioner och med en liten kam hålla en liten bit av den trassliga eller mattade i ena handen tätt mot hårets ände mellan fingrarna, detta kommer att hjälpa till att styra hur mycket dra barnet känner på där hårbotten.
Börja med hårets spets, använd kammen för att välja på knuten tills den börjar rasa, fortsätt arbeta dig upp i trollet tills den är lös, fortsätt sedan till nästa, För att undvika att detta förekommer, behåll håret fuktat. Kamma och borsta dagligen från slutet till hårbotten!
NU, Du kan använda den stora tandkammen för att ta bort eventuellt löst hår. Vi brukar ha Shad 100 på en dag!

2.

Välja rätt shampoo:
NYA BÖRNBABOR ÄR ÅTALA OCH EN HALV: Johnson u0026 amp; Johnson No More Tears.
Om du är på en stram budget försök Lander Baby Shampoo De två är mycket könsorgan och kommer inte att orsaka ögonirritation.
En i en halv och upp: NATURKRAFT Nya solrosor och ampere ; Kokosutjämningskonditioneringsschampo!

Till Shampoo Första: Våt håret väl, beroende på hårets längd och tjocklek. Slå ner schamponet i handen om storleken på ett kvarts mer om det behövs. att massera håret och hårbotten med över håret och skapa fläckar, dra håret nedåt genom fingrarna och gnid ändarna ihop med handflatan. Det hjälper till att ta bort överflöd av smuts eller olja. Skölj väl och upprepa om håret har överflödig olja eller smuts byggs upp i den. Du kommer att kunna berätta om det första schamponet hade lite att inte lathering under processen. Då Handduk Torka genom att lätt patta håret.

3.

Konditionering Håret: Efter shampooing och handduk torka håret, applicera en liten mängd i handflatan och gnid t krama ihop och massera i håret. CREAM OF NATURE Citrongräs u0026 amp; Rosemary Leave-In Creme Conditioner för dehydratiserat hår. Använd den stora tandkammen för att fördela den genom håret jämnt, sedan Borsta, Blås Torr eller Luft Torr och Stil som vanligt!

4.

Stil: Du kan låta håret lufttorka och behåll det s vackra naturligt krökt utseende och följ bara upp med en fuktspray som:

The Cream Of Nature Citrongräs u0026 Rosemary Leave-In Creme Conditioner För Dehydrerat Hår fungerar också som skydd mot värmen om blåstorkning eller med en medium inställning på plattjärnet för att räta ut håret eller lägga lite krull på ändarna. ponnysvansar på alla sätt ser bra ut och håller länge, men inte för täta eller röda bultar kommer att vara närvarande runt banded områden! Och att lägga ner blir obehagligt! Köp produkter gjorda för småbarnshår, som bågar, band och band!
Pojkehår å andra sidan behöver fortfarande samma vård, ibland ännu mer! För att undvika 'Tinea' eller ringmask på hårbotten så schampo och skick och en bra hårklippning fungerar bäst för pojkar av all etnicitet.
Ett välvårdat utseende är bara ett sätt att hjälpa oss alla trivs bra om vem vi är och vem vi representerar som ett folk!

Tips och varningar

 • Shampoo minst en eller två gånger i veckan för att hjälpa håret att behålla fuktbalansen för friskt hår!
 • Användning av en fuktgivande spray det här hjälper också att hålla håret uttorkat mellan tiden och förhindra bromsning.
 • Trim cirka 1/4 av en tum en gång var fjärde till sex månader, så att håret ser väl ut och stannar också hårets ändar från att splittras och bryts!
 • Förvara alla produkter Barnets räckvidd
 • Lämna aldrig ett barn obevakat
 • Använd din bästa bedömning när du ska shampoo barnets hår, vissa kan gå upp till två veckor utan att shampooa!
 • Om rodnad, utslag eller annan irritation uppstår, upphör användningen och kontakta din barns doktor!
 • Vid styling i ponnestjärnor Använd ALDRIG REAL RUBBER BANDS! så kasta ut dem och använd Scrunches eller annan Ponyt alla hållare!
 • Jag är en Licensierad Hår Stylist och jag vill dela med dig de viktigaste stegen om hur man bryr sig om Biracial eller Natural Hair. Ja det finns en skillnad i vården av Biracial Hair, All Natural eller Virgin Hair; Hår som inte har förändrats med användning av kemikalier.
  När mina två döttrar var småbarn var håret mycket tjockt och lockigt och de ville bara inte sitta.
  Så jag var tvungen att vänta tills de sov och kamma och stilla håret som alltid fungerade ganska väl!