Hur man bygger en moderskap garderob

 

Hur man bygger ett moderskapsskåp

1.

Låna moderskapskläder innan du köper allt nytt. Vänner och familjemedlemmar kommer att vara angelägna att ge dig sina moderskapskläder efter att deras egna barn är födda. Många kvinnor är trött på sina moderskapskläder vid slutet av graviditeten och kommer att njuta av chansen att skicka dem vidare till dig.

2.

Kolla återförsäljnings och sändningsaffärer. Många begagnade klädaffärer som säljer barnkläder säljer också moderskapskläder.

3.

Köp inte kläder som passar dig perfekt. Om det passar dig precis rätt idag, blir det för litet nästa månad, eller till och med nästa vecka! Köp kläder som du och din mage kan växa till. I annat fall kommer du att köpa nya kläder varje månad.

4.

Välj kläder som har dragsträngar, slipsar, sidoknappar och moderskapspanel. ordentligt och växa med dig.

5.

Köpförlängare och mageband. Dessa hjälper dig att bära dina vanliga jeans väl i din graviditet.

Tips och varningar

  • När du köper moderskapskläder, kom ihåg att breda elastiska band är mycket bekvämare än smala.
  • Raid din mans skåp för överdimensionella tröjor till bära runt huset.
  • Om du lånar moderskapskläder, kom ihåg att det som såg bra ut på din vän eller syster kanske inte nödvändigtvis ser bra ut på dig!
  • Kläder som är för snäva är obekväma och kan även orsaka matsmältningsbesvär.
  • Vid slutet av den fjärde graviditetsmånaden finner de flesta kvinnor det nödvändigt att börja ha på sig barnkläder. Den goda nyheten är att moderskapskläder kan vara ganska moderna. Den dåliga nyheten är att moderskapskläder också kan vara ganska dyra. Följande artikel kommer att diskutera sätt att bygga en moderskap garderob utan att bryta banken.