Hur man gör håret friskt u0026 amp; Skinande

 

1.

Hur ofta tvättar du ditt hår? Trots vad du kanske tycker är det inte nödvändigt att tvätta håret varje dag, även om du går till gymmet. Användning av schampon dagligen skadar verkligen ditt hår genom att ta bort dess naturliga balsam, talg. Om inte ditt hår har en tendens att vara väldigt oljebeständigt, motstå du att sudda upp dagligen och skära ner det till varannan dag eller kanske till och med var 2 eller 3 dag.

2.

Det här steget är valfritt, och efter att du har läst de steg du bestämmer är det bara för långt över toppen för dig. Blanda en tesked honung med 4 koppar varmt vatten. Häll det här över ditt färskt shampoode hår, men skölj det inte ut. Efter det här bara torka och stil som vanligt.

3.

För mig behöver jag använda en balsam varje gång Jag shampoo, åtminstone om jag vill kunna kamma genom det senare. Jag rekommenderar att du använder en djup balsam minst en gång i veckan. Genom att använda denna djupa balsam minst en gång i veckan hjälper det hårets yttre lager lägga sig platta, vilket minskar frizz och ger ett slätt och glänsande utseende. De flesta hårproduktföretag har kommit ut med 'djupkonditioneringsprodukter', av vilka många säger att du lämnar i håret i 5 minuter före sköljning. Dessa balsam är bra men det bästa de kommer att berätta att du bär ett duschlock eller lindar håret i en varm handduk i minst 15-20 minuter.

4.

Det finns många 'masker' ut till hjälper dig att ge en djup konditionering och glansig glans till ditt hår. En hemgjord version är en jordgubbsmask som inte bara ger en söt doft utan ger y vårt hår med ingredienserna för att förbättra glans och glans. För att göra denna jordgubbsmask kombinerar du bara 8 mashed (och tvättade) jordgubbar med 1 matsked mayonnaise. Applicera massage det i fuktigt hår och täcka med duschlock och en varm handduk, du gissade det, 15-20 minuter. Efter masken tvättar och balsamar ditt hår som vanligt.

5.

Jag tycker om att koppla av med en varm dusch eller ett badkar för att tvätta mitt hår, men för att verkligen få det bästa möjliga att skina ditt hår vill bli sköljd med en blast av kallt. Denna kalla sköljning kommer att hjälpa naglarna att lägga sig och ge det släta utseendet som förbättrar glans. Denna process är som att spränga dina porer med en kall sköljning för att förhindra att de fyller på smuts efter att ha tvättat ditt ansikte.

6.

Om så önskas finns det några tillägg du kan skaffa din sköljning som ger dig en sken som är specifik för din hårfärg. Blondiner bör lägga några droppar citronsaft i sköljningen medan brunetter och röda huvuden ska lägga till några droppar äppelcidervinäger.

Upp till känn stegen för att friska och glänsande hår verkar vara lätt ... här är det där saker kan bli svåra för vissa. Användningen av hårstylingsprodukter (hårsprayer, geler, etc.) DIMINERAR faktiskt det naturliga lyset av ditt hår. Även om dessa produkter lägger till förmågan att manipulera och forma din frisyr täcker de också upp glansen och förhindrar att hårets naturliga skönhet uppstår. Om du insisterar på att använda en stylingprodukt finns det några tips som hjälper dig att hålla så mycket av skenan som möjligt. För det första, om du använder spray, se till att det är ljust och kommer inte att belägga håret hårt eller väga ner det. Om du föredrar geler eller krämer, applicera först produkten på handen, gnugga händerna ihop och försiktigt klistra in det genom ditt hår.

Tips och varningar

  • De med fint hår bör leta efter produkter som har proteiner och polymerer i det för att ge utseende på tjocklek och volym.
  • Om du anser att du har normalt hår letar du efter produkter som innehåller silkeamino syror som hjälper till att reparera eventuella skador.
  • Tjockt eller grovt hår bör leta efter pomader som inte bara ger jämnhet, utan också fuktar håret och hårbotten.
  • Första intryck utvecklas ursprungligen av det sätt du ser ut; Att ha friskt och glänsande hår kan hjälpa dig att göra ett positivt varaktigt första intryck. Beroende på din hårtyp (fin, normal eller kurs) och färg finns det några avvikelser du måste överväga att accentuera dina hårkvaliteter. Oavsett vilken hårtyp eller färg du har investerat i någon kvalitetsschampo, balsam och intensiv balsam är ett måste för att hålla ditt hår friskt och glänsande.