Hur man gör hemlagad hårborttagning

 

1.

En Honungskonditionering Behandling för ljust hår. Du behöver 1 / 4-1 / 2 av en kopp honung beroende på din hårlängd. Massage försiktigt honungen i ditt hår och täcka med en plastpåse, plastfolie eller ett duschlock. Lämna på i 30-60 minuter, det kommer lätt att skölja och sedan kan du följa din normala tvätt- och konditioneringsrutin. Jag gillar att använda mindre älskling när jag börjar, medan den sitter på huvudet kommer det att tunna lite ut och om du använder för mycket kan det vara rörigt. Denna behandling kommer också att lysa eller lägga till höjdpunkter i ditt hår över tiden.

2.

En mjölassbehandling för mörkare hår. Om du har mörkare hår skulle jag rekommendera det här över honungssystemet, det kommer inte att lätta ditt hår alls. Applicera melasserna på samma sätt som honungen och fortsätt din vanliga hårvårdspatient.

3.

Avokado är hög i rik, näringsrik fet olja och gör en underbar balsam. Ta av skalen och gropen från avokado och krossa den i en krämig pasta. Sprid på ditt hår, täcka med plastfolie, en plastpåse eller ett duschlock. Lämna på i 30-60 minuter, skölj och tvätta sedan som vanligt.

4.

En oljebehandling. Du kan använda vilket antal basiska bäroljor som olivolja, vegetabilisk, Jojoba, Kokos eller Sojabönolja (för att bara nämna några). Du kommer att behöva cirka 1-3 teskedar olja beroende på hårets längd. Du kan också lägga till några droppar av din favoritolja till denna behandling, jag gillar att lägga till lavendelolja till min. Massage oljan i ditt hår, täck med plastfolie, en plastpåse eller duschlock. Lämna på i 30-60 minuter, skölj väl, tvätta och sätt som vanligt.

5.

Smäll upp en banan för en djupkonditioneringsbehandling. Du kommer att behöva en halv till en hel banan, beroende på banans storlek och längden på ditt hår. Smash banan i en krämig konsistens, massera i ditt hår och täcka med plastfolie, en påse eller duschlock. Lämna på i 30-60 minuter, skölj väl, tvätta och sätt som vanligt.

6.

En majonnäskonditioneringsbehandling. Du kommer att behöva ungefär en fjärdedel av en kopp till hälften av en kopp Mayo för denna djupa konditioneringsbehandling. Massage i ditt hår och täcka med plastfolie, en påse eller duschlock. Lämna på i 30-60 minuter, skölj väl, tvätta och sätt som vanligt.

7.

En avokado-majonnäsbehandling. Du behöver bara hälften av avokado och halva mängden Mayo som du skulle använda för majonnäsbehandling. Massage i ditt hår och täcka med plastfolie, en påse eller duschlock. Lämna på i 30-60 minuter, skölj väl och tvätta och sätt som vanligt.

8.

Jag älskar att använda alla dessa hemlagade hårborttagningar, jag hoppas du njuter av dem

Tips och varningar

  • En bärolja är en mild vegetabilisk olja som kommer från kommer från kärnor, nötter eller frön.
  • li> Du kan lägga en handduk runt ditt huvud efter att du har placerat plastförpackningen, plastpåse eller duschlock över konditioneringsbehandling. Handduken hjälper till att hålla värmen in och ge dig en djupare konditioneringsbehandling. Att göra en enkel konditionhårbehandling är så lätt, det kan göras så ofta du vill. De flesta tar bara några minuter att förbereda och kommer att låta ditt hår känna sig mjuk och luktande bra. Dessa är mina favorit Hemlagade Kondensuppskrifter.