Hur man har snygg hud i sommar

 

1.

FÅ RID AV BODY HAIR: Ofta är den mest irriterande sak att bli av med och underhålla under sommaren en kvinnas ben, armhålor och bikiniområde. Razors är fortfarande nummer ett val för kvinnor och ofta kräver minst tid. Om du får nicks eller stöttig rakhyvelbrännare, överväg att raka med en antibakteriell rengöring som Dial Antibacterial Moisturizing Body Wash. Spara depilatorierna (hårborttagningskrämer) för att ta bort hår på dina armar, övre läpp och mage för att hjälpa dem att växa mjukt. Vaxning är en annan föredragen metod, eftersom resultaten kan ta upp till tre veckor. Sally Hansens naturligt nakna vaxband för ansikten och små utrymmen är perfekt för hår på små ställen som bröstvårtor och tår. Detta är ett kallt vax. Spara heta vaxer för känsliga områden som bikiniområdet. Helt otvättigt vax är ett varmt vax som gör det lättare att ta bort grova hår. Femton minuter före vaxning, spraya en numbing spray på området som ska vaxas. (Hitta det på pfbvanish.com). Strax innan du vaxar, dammar din hud lätt med babypulver för att absorbera svett eller olja. När du drar av remsan, dra bakåt (inte mot taket vilket kan orsaka en otäck utslag). Använd en efter vax fuktighetskräm för att undvika stötar och utslag. Om du har pengar, överväga att lasera fula hår.

2.

HÄLSNING FÖR BIKINI-LINJE: Bikinilinjen kräver egen vård och behandling. Detta område är känsligt och kräver känslig vård! Det är också väldigt lätt att få ett smärtintegrerat hår i detta område, så vård är avgörande! Exfoliating är viktigt för att förhindra ingrown hairs. Att använda en försiktigt kroppscrubb är användbar för att förebygga blockerade folliklar. Huden i ditt bikiniområde är utsatt för hudutslag och irritation. Om det är dåligt och besvärligt, använd en kall kompress. En mjölkvattnad tvättduk som har varit i frysen rekommenderas eftersom mjölken är lugnande och är en antiinflammatorisk. Att använda en trimmer mellan vaxningar är också viktigt. / Phillips Cykling Perfect Trimmer finns i butiker som Target är perfekta för att bli av med böjliga bikinihår mellan de mindre än roliga vaxarna. Du kan använda trimmeren i duschen eller på torr hud.

3.

FÅ EN NATURLIGT TAN: Hoppa in i sommaren med en redan etablerad naturlig, hälsosam glöd. Exfoliating är det första steget i att uppnå det perfekta solbränna utseendet. En mängd olika exfoliating scrubs finns tillgängliga. , se till att du applicerar dem i en cirkelrörelse och koncentrera din tid på fläckar som knä och armbågar. Istället för det enda skottet solbränt i en flaska, överväga att använda de mer gradvisa tångarna på marknaden som Jergens Natural Glow om du har haft problem med lotion tanners i det förflutna. Applicera ett tunt lag fuktkräm över huden först och låt det suga in innan du lägger på garven. Victoria Secret Secret Brons Självspray Body Spray är också en bra insats om du behöver en snabb solbränna. Det sprutar lätt på din hud och har ett bronsmedel för att se var du applicerar. När du använder solbränna börjar du alltid med benen och arbeta dig uppåt. Det kommer att hjälpa till att undvika dessa otäcka solbränna. Om du vill ha Utseendet av extra klyvning, spruta en M-form över bröstets övre sida när du har applicerat det första lagret av självtältare till det området. Om du vill ha utseendet på smala ben, gnugga en skimrande bronspinne som en som finns hos Sephora mitt i låren och längs dina skinn. För dem som fortfarande inte känner sig bekväma med självtennare, överväga att använda sprayen på garvningsbodar som finns hos många garvning och skönhetssalonger. Det kostar mer, men att undvika huvudvärk kan vara värt det.

4.

BANISH SKIN IMPERFECTIONS: Vi har alla dem. Kanske får du breakouts längs ditt rygg och rumpa område, eller din rygg bryts ut efter en sommar träning. Om fläckarna är kliande är det förmodligen en infektion i hårfollikeln. Om det inte är det är det akne. Du kan hjälpa till att undvika dessa avbrott genom att kasta dig av svettiga kläder efter träning eller efter att ha klippt gräsmattan ute. Byt din sommardusch kroppsvask till en akne kämpar kroppsvattnet för bästa resultat. lämna omedelbar behandling av aknefighter för återbrott. Sätt ledigheten på behandling omedelbart efter duscha. (Om ingen frivilliga för att uttrycka den på din trasiga tillbaka för dig, överväga Murad Acne Clarifying Body Spray). Det kommer att nå dem svåra att nå fläckar åt dig. På kvällen sätt på lite aknekräm. Om din aknebehandlingskräm har bensoylperoxid i det, se till att du sover i en gammal skjorta eller lakan eftersom det kan orsaka lite blekning.

5.

ATT RÄDD AV CELLULITET: Cellulit är de otäcka stötarna och dimmorna som dottar vår hud som ett resultat av extra pounds, genetik eller en lyckad kombination av båda! Kost och motion är nummer ett sätt att få avlägsna några av celluliter. Lägger muskelton på benen, rump och lår hjälper. Cell ulite riktade krämer har i stor utsträckning argumenterats av experter om kost och motion misslyckas med att bli av med celluliter. Medan de flesta inte arbetar, gör vissa. Prova Mary Kay eller St Ives. Dessa produkter innehåller koffein för att stimulera blodflödet och hjälpa till att spola överskottsvätskor från området. Se till att du lägger en tjock kroppslotion över de områden som du använder celluliten grädde för att säkerställa att ingredienserna tränger bättre. Om det misslyckas har det funnits några framgångsrika läkarmottagningskontor - men de kan ge dig stora pengar och det är bäst att starta dessa behandlingar under lågsäsong.

Tips och varningar

  • Den här artikeln bör inte ersätta en certifierad läkare. De flesta av dessa är idéer och förslag, inte medicinsk rådgivning. Varje person är annorlunda, och allas hud är annorlunda och kan kräva en annan behandling.
  • Skärper du bara när sommaren rullar runt? Eftersom mer hud visar under sommaren kommer det att krävas mer omsorg. Här är hur man gör det bara några enkla steg ...