Hur man känner sig attraktiv och självförvissad (del 1)

 

1.

Sluta jämföra dig med andra:
Har du vänner som verkar ha allt? Är de snyggare, rikare, snabbare, smalare, smartare etc? Jämför du ofta med dem? Tja, inte en av de saker du gör mest för att känna dig mer attraktiv är att STOPP jämföra dig med andra. Någon kommer alltid att vara snyggare, rikare eller smartare än du är. Det du måste komma ihåg är att vi alla är skapade med vår egen unika egenskap som ofta också beundras av andra. Men om du fokuserar mer på vad andra har och inte vad du har kan du enkelt arbeta dig själv i depression och tänka det värsta av dig själv. Sluta jämföra dig med andra, fokusera på dina positiva saker!

2.

Ställ in positivt i ditt sinne
Motiverande böcker, Bibeln, inspirerande musik, utbildningsprogram mm är stora positiva boosters! vi lägger in i våra tankar kommer ut i våra handlingar. Så de mer positiva saker som deponeras i din hjärna, desto bättre blir du, motiverad att göra och tänka bättre!

3.

Eliminera Negativ Talk u0026 Negativ
Sluta säga ... Jag ser fet ut, jag är ful, jag kan inte, jag kan inte, och börjar t o tala positivt Byt ut alla negativa talar med positiva. Också eliminera personer som också talar negativt mot dig och om dig, och hitta vänner som uppmuntrar och stöder dig.

4.

Gör du!
Gör vad du gör och oroa dig inte för vad andra tycker. Ibland förlorar vi oss själva och vad vi tycker om eftersom vi oroar oss för vad andra kommer att tänka på oss. När vi var yngre skulle vi ofta utforska och skapa saker utan vård i världen. Vi var alltid övertygade om vad vi drog, vad vi ville ha eller vad vi sa. Så snart vi nådde vuxenlivet, förlorade vi vår själsförmåga och har inte återkommit till vårt inre barn. var på grund av en negativ kommentar vi fick från någon som skadade våra känslor. Därför gav vi upp drömmar, idéer och stilstilskap, eftersom det inte liknade en person. Vem vet, kanske var de avundsjuk på din idé, dröm eller känsla av stil, och ville se till att du dödade det så att du inte lyckades. Jag mår här för att berätta för dig att du gör det! Var inte orolig för andras åsikter och kom tillbaka till ditt inre barn som inte var rädd för vem de var. GÖR DIG!

5.

Stanna in för del 2 < / p>

Tips och varningar

  • Böcker att läsa:
  • Bibeln
  • Du är vad du tycker David Stoop, Ph.D
  • När du har ändrat ditt tänkande kan du förlora många vänner, människor som aldrig hade det bästa du har i åtanke. När negativet är borta kommer du att locka mer positiva människor i ditt liv.
  • Denna artikel är för varje kvinna med låg självkänsla. Del 1 av hur man känner sig mer attraktiv och är konfidensen i dig själv, kommer att fokusera på de inre frågorna och eliminera de negativa tankarna. Som smink artist är jag ivrig efter att prata om makeovers, men innan vi kan arbeta på utsidan finns det några förändringar som måste göras inuti våra sinnen.