Hur man känner sig mer attraktiv och är förtrogen i dig själv (del II)

 

1.

Viktminskning:
Börja med att ställa in ett mål för var du vill vara. Håll en tidskrift över vad du äter och hur många kalorier du brände för dagen. Av någon anledning, att hålla reda på dina framsteg motiverar dig att göra det bättre, så se till att du registrerar dina aktiviteter och kaloriintag för dagen. Om du behöver lite hjälp, gå med 50 miljoner pund utmaning, få en personlig tränare eller gör en övning du gillar. Belly Dancing, Kick Boxing, Running, vad som helst, bara stanna aktivt!

2.

Forskning Nytt utseende och rippa ut bilder från olika skönhets- / modetidningar som kan intressera dig.

3.

Få en ny garderob:
När du har identifierat en stil, handla och börja välja din nya garderob. Om du behöver assistent för att identifiera en stil, kontakta en bildkonsult.

4.

Byt håret:
Fråga din frisör för en ny färg, väv, oavsett vad du gillar. Se bara till att det är den frisyr du är säker på.

5.

Ändra eller ha lite smink:
Om du inte känner till smink, kontakta en sminkartist för att hjälpa dig att nå ditt nya utseende. En smink artist kan hjälpa dig att välja rätt c rätt smink av smink för din hud och de kan lära dig hur man applicerar din egen smink på lite eller nu.

6. < / p>

Gå med förtroende:
När du har förvandlat på insidan och utsidan, gå säkert med huvudet hållet högt. Se aldrig ner när du går och behåll ögonkontakt med allt som du kommer i kontakt med. Omvandlingen är en lång process, men när den är klar kommer du inte bara att se bra ut på utsidan, men du kommer att må bra på insidan och tro på dig själv och ta hand om dig själv inifrån.

När du har läst del I och haft möjlighet att ta hand om några interna problem, är det dags för dig att låta utsidan skina! Att ändra ditt utseende är ett annat självförtroende! Jag pratar inte om kosmetisk kirurgi; men jag pratar om att förbättra ditt utseende med en lttil makeup, förlora ett par pounds eller ändra din garderobsstil. I del I om hur man känner sig mer attraktiv och självförvissad nämnde jag att jag slutade sätta ner dig själv. Sluta med det negativa samtalet om att jag är fet eller jag är ful. I stället för att prata negativt, vidta åtgärder och göra något åt ​​det! Var ärlig med var du är och förändras! Ibland kan vi inte göra förändringar i vårt utseende, för vi är inte ärliga med var vi är. Kanske är du 200 kg och försöker fortfarande passa in i de storlekar som du har på dig år sedan! (INTE COOL). Ta istället en bra titt på dig själv, skaffa en anteckningsbok och börja utvärdera var du är, skriv ner alla av de saker som du vill förbättra eller ändra. Ange ett mål för var du vill vara. När du har listat ändringarna börjar du arbeta med din plan. Här är några tips om hur man gör förändringen!