Hur man känner sig mer vacker

 

1.

Spendera minst 5 minuter varje dag och titta i spegeln och plocka ut olika saker du tycker om dig själv. exempel: 'min näsa är bara så darn söt' eller 'Jag har en underbar uppsättning anklar' något!

2.

Sätt på sexiga underkläder. Ingen behöver se dem utan bara genom att bära dem, du kommer att känna sig sexigare. Sexig känns som sexig!

3.

Använd parfym som gör att du tycker om att säga 'ahhhh'. Inte överdriva parfymen. Överväldigande är inte vad du efter.

4.

Skäm bort dig i en frisörsalong var 6: e vecka och gör inte bara ditt hår. Få de naglarna gjort eller kanske ett ögonbrynsvax.

5.

Klä dig så snart du vaknar på morgonen. Föreställ dig att din gamla högskolans förälskelse är uppe på din tröskel, som du inte har sett sedan examensdagen. Var beredd och din attityd med följeslag.

6.

Övning. Alla känner friskare efter en bra träning, även om det bara är en kort, snabb promenad. Eller ens dansa runt i vardagsrummet och vara dum i tid med dina favoritlåtar. (mina barn önskar att jag inte skulle göra det men hej, det är roligt!)

7.

Vakna upp varje morgon med något att vara tacksam för innan du någonsin stiger foten ur sängen. Smile om det!

8.

Smil och säg hej till alla som du möter eller passerar. Deras reaktioner kommer att vara positiva som kommer att ge dig ett eget behov att uppskatta. Dessutom är det smittsamt!

Repetera efter mig: 'Jag är vacker!'

Stor! Upprepa nu ett par fler gånger och menar det!

Varje kvinna har dagar där de känner sig mindre än vackra. På samma sätt kan varje kvinna känna sig vacker.