Hur man klipper barnen 'Bangs

 

1.

Verkar lätt, eller hur? Men en faktor i vågigt hår, vågiga barn och det naturliga sättet som håret skjuts ut ur saken, och skärningslampor visar sig vara lite knepigare än du trodde. Var inte rädd! Tape gör jobbet enkelt och rengör en vind! Börja med ett barn vars hånglar behöver trimmas och kamma håret rakt.

2.

Lägg tejpen i en rak linje så att bandets övre kant ligger strax under nivån du vill klippa Vilken typ av tejp som helst kommer att fungera, men presentförpackningstejpen är ett särskilt bra val eftersom du kan skala tillbaka det och förflytta det tills du får det precis där du vill ha det.

3.

< p> Skär försiktigt håret strax ovanför bandets övre kant. Det mesta av håret borde hålla fast vid tejpen. För särskilt tjockt hår kanske du vill placera en andra bit tejp för att finjustera allt. Kamma ut och du är färdig!

Tips och varningar

  • Det är lättast att röra upp tidigare klippa - du kan följa hårmönstret som ' s är redan etablerad.
  • När du skär klippa från hår som är hela en längd, kamma ner en tunn remsa hår längs hårlinjen. Klipp och utvärdera. Du kan alltid klippa mer senare, men du vill inte klippa för mycket i början, för att du inte kan gå tillbaka!
  • Särskilt när du arbetar med viggiga barn, akta dig för att skära någonstans nära deras ögon! Om du känner det finns möjlighet att saxen kommer för nära ditt barns ögon, ha en annan person hålla dem fortfarande medan du skär och se till att du är tillräckligt hög på pannan att ögonen inte är ett problem.
  • Klipp enkelt smäll, på dig själv eller till och med på små barn!