Hur man odlar svart hår långt och snabbt

 

1.

Öva hälsosam över natten hårvård för att maximera hur snabbt ditt svarta hår växer. Du kan ta hand om ditt hår under vakna timmar men hur är det på natten? Sova med en satinduk eller örngott för att minimera skador på natten. Att arbeta för att växa svart hår ut långt innebär att skydda den dygnet runt.

2.

Håll ändarna trimmade. Du måste trimma 1/4 till 1/8 tum hår varje sjätte till åtta veckor, beroende på hur snabbt håret växer och hur mycket skada det upprätthåller från styling. Kom ihåg att växande svart hår handlar om att minimera skador så var inte rädd för att snipa dessa slut. Om du inte gör det kommer det att bryta av det friska håret.

3.

Få ditt hår från insidan ut. Det spelar ingen roll hur mycket du betalar för dina hårprodukter och hur försiktigt du stilar ditt hår om du inte äter rätt. Ät en balanserad kost av växtbaserade livsmedel av alla färger för att få alla vitaminer och mineraler som ditt hår behöver. Glöm inte att äta tillräckligt med friska fetter och proteiner.

4.

Ta ett hårtillväxt vitamin för att komplettera näringsämnena som du inte får från din kost. Om du vet att du inte äter som du borde, gör en liten investering i vitaminer för hårväxt och se ditt hår spruta ut i en stark, hälsosam man.

5. kragen på dina ullrockar och tröjor med en mjuk halsduk. Om din dagliga vinterrock är gjord av ull och ditt hår är tillräckligt lång för att nå det, bryter din päls av ditt hår.

6.

Tvätta inte håret varje dag. Om dina hårprodukter väger ditt hår ner, fråga din stylist för ett lättalternativ som låter dig vänta några dagar att tvätta det. Svart hår kan växa längre och vara mer hydratiserat när schampo har natriumlaurethsulfat istället för ammoniumlauretsulfat som rengöringsmedel. Kontrollera etiketten på flaskan innan du köper den. Om det inte är ett klargörande schampo ska det innehålla natriumbeståndet.

Tips och varningar

  • Ge dig själv det här testet för att se om du skadar ditt hår på natt: Sova på en ljus kuddeväska eller lakan. På morgonen, kontrollera om det finns några riktigt korta hårstycken på dem. Om håret på sängen är kortare än ditt hår, vet du det s inte regelbundet kasta men brott.
  • Lär dig det snabba sättet att naturligt växa svart hår långt. Reglerna är olika för svarta hårtexturer och det finns ingen storlek som passar alla råd. Att växa håret långt och snabbt handlar om att minimera skador / brott och ge ditt svarta hår allt det behöver vara friskt från insidan.