Hur man sätter i en 27-bitig hårväv

 

1.

Samla alla material. Ta alla bitar av håret ur förpackningen. Ordna håret från kortaste till längsta bitar.

2.

Lägg till gel på personens naturliga hår. Kamma håret platt runt huvudet. Placera duschlocket på huvudet Placera sedan locket på toppen av duschlocken.

3.

Börja vid nacken, ta de kortaste vävbitarna och mäta dem på personens nacke. Om väven är för lång, skär den till nålens storlek. Lägg en liten mängd lim på vävstycket och placera det på strumplocket i näsan.

4.

Fortsätt limmning av vävstyckena till slätlocket i rader. Håll ett cirkulärt mönster runt huvudet. Lägg alltid till nästa stycke direkt ovanför det tidigare limmade stycket.

5.

Komplettera först baksidan och sidorna av huvudet. Ta ett längre vävstycke och lim det till lockets främre hårlinje för att klämma på. Fortsätt limma längre bitar tills önskad tjocklek på smällen uppnås. Håll bangmen stramt och skar en vinkel i smällen för att skapa en sidosvepad bang.

6.

Vänd ett kort hårstycke upp och ner och lim det till kronområdet huvudet. Se till att du limmar på strumplocket. Detta kommer att skapa en spiky effekt. Fortsätt att limma väva till toppen av kronan. Komba hela håret smidigt och stil som önskat.

Använd en 27-bit väv för att skapa en vacker frisyr. Vävstycken lims runt huvudet i ett cirkulärt mönster, och smällen kan anpassas och klippas till önskad längd.