Hur man sparar pengar shopping online

 

1.

Jag är främst en internetleverantör eftersom det är väldigt bekvämt och i de flesta fall sparar jag mycket pengar. Här är några enkla strategier som du kan använda för din advatage.

2.

Jag försöker köpa från välrenommerade butiker och kommer att shoppa för att hitta en internetbutik som erbjuder gratis frakt, rabatterade priser och gratis returleverans om det finns en fjärrkontroll chans att jag kan återvända. Zappos.com är en fantastisk skoaffär som jag använder för att köpa skor till mina barn och män. De har gratis returleverans, så det är ganska enkelt att beställa en massa skor, försök med min familj Jag spenderar alltid på sina prissättningsposter först. Jag sparar på momsen direkt från fladdermusen.

3.

När jag köper någonting På internet gör jag först en sökning på objektet som diskonteras. Till exempel, om jag köper en North Face-jacka, ska jag söka efter 'North Face Sale Discount Close Outs' och se vad som händer. där är en webbplats som har enorma rabatter på nära North Face jackor, tillsammans med andra märken. Jag får fantastiska försäljningspriser, plus jag sparar moms.

4. Om jag köper någonting från en internetbutik, innan jag kassar ska jag söka efter en kampanj kod för den aktuella butiken. Till exempel kommer jag att söka efter 'J Crew-kampanjkupongkod' och det finns många webbplatser som har listor över besparingar du kan plugga in. Det fungerar nästan varje gång. RetailMeNot.com är en bra plats för kupongkoder.

Ebay är en bra källa till många artiklar du köper regelbundet, eftersom säljarna inte har några kostnader och de kommer sälja sina varor till rabatterad prisskala. Väg priset mot sina fraktkostnader, vet att de förmodligen inte accepterat avkastning och kontrollera deras feedback för att se till att de är välrenommerade med många glada kunder.

6.

I allra värsta fall och du sparar inte pengar på en vara på internet, om internetbutiken inte är i ditt land kommer du åtminstone att spara på momsen, så fakturan i fraktkostnaden om någon, och återvändandepolitiken, och du kan vara framför spelet bara på skattebefrielsen.

7.

Internet shopping kan vara det bästa sättet att hitta en hel del på exakt föremål du vill köpa. Kom ihåg att alltid leta efter kampanjkoder och kupongkoder. Det finns hundratals av dessa typer av webbplatser som har hemliga kupongkoder som du annars inte skulle veta om. Ofta kan du också hitta kuponger som du kan ta med dig till köpcentret som bra.

8.

Leta efter butiksbutiker för de butiker du gillar. Jag gillar BackCountry.com för deras stora utbud av ytterkläder, men de har också en butik där jag alltid kolla först för att spara pengar online shopping.

Att handla på internet är ganska bekvämt, och om du är kunnig kan du spara mycket pengar på ganska vad som helst du normalt skulle köpa i en tegelbutik eller i köpcentret. Tiden är pengar, och med gaspriserna så höga, är du redan före matchen genom att spara båda dessa resurser online via internet shopping.