Hur man spenderar pengar klokt på ett spa

 

1.

Cellulit är definitivt på väg ut, men bara på kontoren och till priser som tas av dermatologer och plastikkirurger. Krämerna och wrapsna som finns på hälsokar kan krympa eller svälla de drabbade områdena, vilket leder till tillfällig förbättring, men inget varaktigt, så spara dina pengar. Detsamma gäller för massage. Även om det känns bra kan det inte bryta upp eller sprida celluliter och göra det gå.

2.

Juryen är också definitivt in på mikrodermabrasion. Det innebär att man tar bort de ytliga skikten av huden genom att sandblästra det i grunden. Tyvärr kan du inte ta bort tillräckligt med det här sättet för att producera varaktiga fördelar, så allt du kan hoppas på är en tillfällig ungdomlig glöd som verkligen inte är värt pengarna.

3.

Saker som är värda att investera i är fotofacialer. Detta innebär att du sitter framför en visning av LED-lampor. Dessa är ljusemitterande dioder. Vissa bör vara röda, medan andra är infraröd. Dessa två våglängder tränger in i huden vilket orsakar tillräckligt mycket vävnadsstörning för kollagen att omorganisera och börja växa, vilket leder till hårdare, hårdare hud. Detta leder till försvinnande eller minskning av fina rynkor och övergripande bättre utseende av huden. Gröna LED-lampor känns för att minska kärlskador, medan blå kan minska akne.

4. Hårborttagning erbjuds ofta på spa. Detta har kommit långt. Se till att du är en bra kandidat för den typ av hårborttagning som erbjuds på ditt spa. Vissa maskiner är bra för alla hudtyper, medan vissa är bara bra för misslyckade människor. Dessutom kommer vissa att fungera bra för högpigmenterade hår, medan vissa kommer att fungera ganska bra på något hår, pigmenterat eller inte.

5.

De flesta spa erbjuder krämer du inte kan köpa på Walgreen s eller Walmart. De som är värda att investera i är de som innehåller retinoider eller glykolsyra. Dessa två substanser orsakar en liten avskalning av de översta hudskikten, vilket leder till ett mer ungdomligt utseende.

Tips och varningar

  • När du är i tvivel vänta . Gå hem och undersök en behandling innan du investerar i den. Det finns många webbplatser om vad som fungerar och vad som inte gör det.
  • Fler och fler människor behandlar sig till ett tillfälligt besök på ett spa. En gång där hittar du ett antal behandlingar som lovar ungdomliga resultat. Vilka ska du investera i?