Hur man utformar din egen handväska

 

Komma igång

1.

Bestäm vilken form du vill ha din handväska på. För nybörjare är ett bra mönster att använda formen av en bebis bib. Kom ihåg att ditt handsmönster måste vara ungefär sex tum större än du tror att det borde vara. Dina sömmar kommer att ta upp lite av det extra tyget och huvuddelen av handväskan när du lägger saker i det tar upp resten.

2.

Klipp ut ditt tyg när du har ditt mönster ritat på cardstocken. Vik varje bit av tyg i halva och spåra mönstret på materialet och skär det ut.

3.

Knappa de två mönstrade bitarna med de högra sidorna vända mot varandra. Upprepa med de fasta bitarna.

4.

Sy: 'Nackstycket i bib u0026 # x201D; kommer att vara ditt handtag Sy längs toppen av varje handtag. Sy sedan runt den böjda botten av bibben. Lämna sidorna på u0026 # x201C; nackdelarna, eller biben, öppna.

5.

Lämna de mönstrade delarna inuti. Vrid de fasta bitarna på höger sida, sätt in dem i de mönstrade bitarna och stift dem ihop. Detta bör göra de högra sidorna av både de mönstrade och de fasta bitarna mot varandra.

6.

Knappa kanterna på handtagen och sy dem ihop.

p> 7.

Vrid påsen på höger sida genom att dra den genom handtagen. Kläm och stryk alla sömmarna platt. Basta sidorna av handtagen stängd och använd din maskin för att sticka runt handtagen på påsen för att ge din nya handväska ett färdigt utseende.

Tips och varningar

  • När du utformar ditt mönster bör grundsidan vara densamma, men formen på underdelen på väskan kan vara vilken form som helst du vill.
  • Välj en fin liten kvällsväska, välj en satin eller glittrande tyg. Välj mönster som matchar eller kompletterar din stil.
  • Prova dekorativa sömmar när du sysar handtagen på din väska. Applique, broderi eller dekorativa knappar kan ge din väska en unik touch.
  • Det är en bra idé att stifta varje steg och se till att du inte har stängt ett hål som du behöver senare.
  • Skapa din egen handväska är ett bra sätt att uttrycka din egen personliga stil. Denna väska är så enkel att du kan göra en för varje dag i veckan. Den är också reversibel så att du kan designa den med koordinerande mönster för att matcha både dag och kväll. Var inte rädd för att prova tyger som du normalt inte skulle försöka. Du kan bara upptäcka en sida av dig själv som du inte visste existerade. Dessa gör också bra gåvor.