Hur man väljer en torktumlare

 

1.

Tänk på den valda blötorkarens vikt.

Om du har en liten hand och långt hår, håller du en tung hårtork under långa perioder för att få ditt långa hår torra kan orsaka handmattning. Om du kommer att använda din hårtork mycket, kan det vara bäst att välja en som är lättare än den som fortfarande kommer att göra jobbet.

2.

Tänk på antalet värmeinställningar.

Du bör välja en hårtork som erbjuder flera värmeinställningar. Minst måste du ha en varm eller varm inställning och en kallare. Kylarens inställning kommer att vara till nytta om du färgar ditt hår och har skador som kan reagera dåligt för att värma. Kylarens inställning kan också bidra till att täta hårklippets hår som hjälper dig att hålla din frisyr på plats. Den heta inställningen är lämplig om du har relativt starkt, oskadat hår och du behöver torka det snabbt.

p> Välj ett wattage som torkar håret snabbt.

Om du är på ett begränsat tidsplan har du inte tid att hantera en svag och ineffektiv hår hårtork som tar evigt att göra det jobb. Hårtorkens watt kan vara så hög som 2000 watt, men all den kraften är inte nödvändig. Du kan klara med så lite som 1800 watt och får fortfarande ditt hår torrt i tid. Om du har pengarna och du är riktigt pressad för tiden kanske du vill överväga de nya termiska stylingverktyg som använder negativ jonisk energi för att torka håret på ungefär hälften av tiden för en vanlig hårtork. Den enda nackdelen är priset som kan kosta dig upp till $100,00. Dessa torktumlare tenderar att införa mer fuktighet i håret under torkningen, vilket kan bidra till att hålla ditt hår friskare.

4.

De speciella behoven av krusigt hår.

Om du har naturligt lockigt hår och vill förbättra utseendet, överväga att välja en hårtork för ditt hår som har en diffusorfäste. Det gör att du kan förbättra din curls naturliga kröning hår medan du tämjer oönskade frizzar.

5.

Leta efter en munstycksfästning.

En munstycksfäste som läggs till din hårtork gör att flödet av varmt luften är mer fokuserad så att du kan rikta värmeflödet till vissa delar av ditt hår som kan vara svårt att nå. Det är särskilt effektivt för att räta ut håret som det ska nds för att ha en utjämningseffekt på håraxeln när den riktas nedåt.

Tips och varningar

  • För att hitta de bästa erbjudandenen på blåstorkar, överväg att använda vissa av priserna på nätets prisjämförelser eller titta på dina lokala tidningsannonser för specialförsäljning och rabatter. Att välja den bästa hårtorken för ditt hår kan inte bara förbättra ditt hårs utseende utan också vara en bra tidsbesparare. Dra nytta av det.
  • Att ha den bästa hårtorken vinner 'nödvändigtvis dig en avundsvärd manen av hår, men det kan vara en stor hjälp för att uppnå din valda frisyr. Rätt blåsörk kan också hjälpa dig att uppnå din frisyr med mer fart och mindre krångel om du vet hur man gör det bästa urvalet för din specifika hårtyp och situation. Här är några punkter att tänka på när du väljer den bästa hårtorken för ditt hår.