Områden som kan behandlas med permanent hårborttagning

  Elektrolys är en form av permanent hårborttagning, utförs av en licensierad elektrolog, som permanent förstör aktiva hårsäckar. Behandlingen består av att injicera värme eller kemisk energi i varje hårfollikel och elektrolys kan användas på alla hår och hudtyper. Den tid det tar för att få denna process gjort beror på storleken på det område du vill behandla och kostnaden beror på antalet besök som krävs för att helt avlägsna det oönskade håret.

Permanent hårborttagning för ansiktsområdet

Om du vill ta bort oönskat ansiktshår permanent kan du ta bort det genom elektrolys. Vissa väljer denna process för att böja eller trimma sina ögonbryn samt att ta bort hår mellan ögonbrynen för att eliminera utseendet på en unibrow. Elektrolys används också för permanent avlägsnande av hår på överläppen, kinderna och hakan. Män kan besluta att välja elektrolys som hårborttagning på sina skägg och nackdelar för att bli av med smärtsamma och återupptagna ingreppade hår som orsakas av konstant rakning. Kvinnor som har överdriven ansiktshår på sina hakar kan välja den här metoden för att permanent ta bort oönskade hår också. De enda områden som inte kan behandlas i ansiktsområdet är insidan av näsborrarna och ditt inreör.

Permanent hårborttagning för känsliga områden

Områden som kan behandlas med permanent hårborttagning inkluderar även de mer känsliga delarna av din hud. Vissa kvinnor väljer att ha håret avlägsnat permanent från sitt bikiniområde för att hålla sig från att behöva använda andra hårborttagningsprodukter regelbundet. Elektrolys kan också användas som hårborttagning på bröst, runt isola och även på underarmar för personer som inte vill fortsätta raka. Vissa väljer att ta bort hår som växer på sina fingrar, liksom tårna och elektrolysen är effektiva för dessa områden.

Permanent hårborttagning för större områden

Precis som elektrolys är idealisk för permanent hårborttagning på mindre områden av kropp, det är också lika effektivt på större områden. Om du är trött på att ständigt behöva raka eller vaxa dina ben, kan du välja det här hårborttagningsmedlet som gör det möjligt för dig att lägga ner rakhyvel för gott. Män med mycket hår på sina kistor och ryggar kan också använda elektrolys för att ta bort allt. Oönskat hår på överarm och underarm kan behandlas med permanent hårborttagning också. Eftersom hårborttagning i dessa områden kan ta mer tid, kan det kräva flera resor till elektrologistkontoret för att få bort allt oönskat hår.