Skin Lightening Produkter för afroamerikaner

  Som alla andra etniciteter tenderar personer med afroamerikansk härkomst att ha specifika utmaningar med sin hud. Ett vanligt problem är Post-Inflammatorisk Hyperpigmentering, den naturliga mörkningen av huden som uppträder efter en skada som normalt är i form av ett skår, skrapa eller bränna. Även eksem eller akne lesioner kan orsaka mörk hud. Hudljusprodukter används för att blekna dessa ärr. Några av de populära valen är enkla att använda och relativt billiga.

Palmer s Skin Success Fade Cream

Det här är en hudljusprodukt som har varit på marknaden i flera år. balanserad för både alltför torra och oljiga hudförhållanden. Det är receptfritt och ska endast användas en gång om dagen. Tvätta området noggrant och helt torrt. Gnid en liten mängd kräm på det missfärgade området och arbeta in i porerna. Efter några veckors regelbunden användning ska fläckar och åldersfläckar försvinna. Denna produkt innehåller väsentliga vitaminer och alfa hydroxi, vilket mjukar huden. Var försiktig i solen när du använder den här produkten.

Esoterica Daytime Fade Cream

Detta är en icke fet olja som fungerar som de flesta blekande krämerna. du rengör det allmänna området noggrant och applicera det och gnid det fullständigt. Men, i motsats till några andra krämer som har en hård, blekmedel lukt, har denna produkt en mildare lukt. Detta är en annan produkt som har använts i stor utsträckning av afroamerikaner för att minska missfärgning på grund av åldersfläckar eller hyperpigmentering. Den är inte receptbelagd, men det är något dyrare än några andra överkroppsbelysningsprodukter. Kännbara resultat tar från fyra till sex veckor.

Fade-ut-behandlingskräm med vitamin K

Denna aktuella kräm är mer formulerad för att blekna utbrutna blodkärl och spindelvener snarare än vanliga hudförhållanden som uppstår hos afroamerikaner (eksem eller mörka fläckar). Spindelvener är inte typiskt ett problem inom det afroamerikanska samhället eftersom de är mindre märkbar på mörkare pigmentering, men på lättare svart hud är det lätt att se. Det är viktigt att notera att den här produkten inte kommer att bli av med spindelvener, men det kommer avsevärt att minska sitt utseende.

Överväganden

Hudbelysningsprodukter eliminerar inte problemet. Istället är de utformade för att minska utseendet på fläckar, mörka fläckar och andra dermatologiska problem. Avbryt användning av en produkt om irritation eller utslag utvecklas. Rådfråga din hudläkare.