Söt unika sätt att utforma lockigt hår

  Det kan ha tagit flera år att älska ditt lockiga hår. Krokigt hår kan vara svårt att hantera, men det är väl värt ansträngningen. Krullarna ger håret ditt kropp och personlighet, och de gör det enkelt att stila ditt hår på många kreativa sätt. Spice upp din dagliga hårvård rutin med nya och intressanta frisyrer.

Victorian Up-Do

Du har nog sett bilder av viktorianska kvinnor med lockigt hår som drogs tillbaka i ett uppdrag, medan ringarna ramar sitt ansikte. För den här vackra looken, dra de flesta av dina lås i en bulle nära toppen av ditt huvud. Låt många strängar lossna för att rama ditt ansikte, och låt dem krulla naturligt eller ge dem extra studsa med ett tunnfasat krulljärn. Du är säker på att vara bollens boll med det här utseendet, som fungerar för formella eller vardagliga tillfällen.

Messy Buns

Vrid ditt hår i två lösa, röriga bullar som sitter något på sidorna av ditt huvud, så de 'är synliga framifrån. Låsa hårlås från bullarna och stift håret på plats så att ditt utseende kommer att vara kvar hela dagen. Dra ut strängar för att rama ditt ansikte, spela upp den avslappnade fräschheten i utseendet. Som Hair Boutique säger, se till att håret är torrt innan du drar tillbaka i den här stilen, eftersom torrt hår kommer att ha mer volym och krullning.

Sideswept Strands

Om du har långt eller kort hår, kommer vackra barrettar att visa sig din lockiga lås medan du håller dem ur ditt ansikte. Del håret långt till sidan och svep en liten bit över toppen av ditt huvud, kläm det på plats mot baksidan. Gör samma på varje sida, svep små strängar mot baksidan. Eller, som visat i 'Glamour', peka en stor, färgstark blomma på sidan av ditt huvud tillsammans med dina strängar, för ett vackert tropiskt utseende.

Pigtails

Pigtails är ett annat bra val för lockigt hår. du har medellångt hår eller längre, bär dem i pigtails till skolan eller ett utflykt med vänner. Låt ditt hår drapa lekfullt över dina axlar i två lockiga pigtails. Placera dem lågt på huvudet under dina öron, så ditt hår kommer naturligtvis att falla över dina axlar för att visa upp dina frodiga lås.

Delvis fransk fläta Dra ihop hälften av ditt hår i en lös, rörig fransk fläta som kaskader ner på baksidan av ditt huvud. Låt den nedre halvan av ditt hår vara lös, tumla över axlarna. Denna stil ger dig ett elegant vardagligt utseende, samt en elegant utseende för speciella tillfällen. Experimentera med funky franska flätor som de som visas på Virtual Hair Care. En modell bär en liten fransk fläta över pannan, en annan har en sidflätta och en annan bär två franska flätor som kulminerar i en bulle ovanpå huvudet.

Tips

Spraya på eller scrunch i en naturlig glans förstärkare, som lätt mandelolja, för att få dina krullar att lysa. Den extra glansen kommer att ge dem definitionen. Använd bara en liten mängd så det ser inte ut greasy, och lägger till mer om du vill.