Vad är fördelarna med chokladkroppspackar?

 

Grunderna för förpackning

Många spa kommer att mäta klienten och sedan exfoliera huden. Efter exfoliering appliceras en koncentration av olika element, oljor, vitaminer och mineraler direkt på huden baserat på vilken typ av behandling kunden begär.

När huden är klar, är wrap (vanligen tygförband i stretchformat flera inches bred) lindad runt kroppen och extremiteter så att en fast kontakt görs med huden - men inte till den grad av att begränsa de nödvändiga kroppssystemen.

Beroende på wrapens slutmål kan kunden då bli ombedd att bära en tunn vattentät svettdrag medan han går omkring en tid, eller han kommer att lägga sig på ett behandlingsbord eller säng och ibland täckt av plast eller en filt. Efter avslutad behandling är klienten ouppfylld, rengjord och ommätt.

Chokladomslag Ingredienser

Inte alla chokladkroppsavfallsmaterialblandningar är desamma, men spa-platser som Mortar och Pestal innehåller ingredienser som: kakao (innehåller koffein, flavanoler, eventuellt några nib), macadamia-nöt och mandeloljor (används för att tona, mjukna och minska inflammation), jojobaolja (närande och hydratisering), ginseng, lecitin och vitaminer E och C. Några av dessa ingredienser är antioxidanter och bidrar mest till smörjning av huden. Med många chokladkroppsbehandlingsbehandlingar är ingredienserna faktiskt infunderad i en läkemedelsberedning, så den faktiska mängden av dessa ingredienser kan vara relativt liten. Bentonit (en gemensam medicinsk lera) förbättrar absorptionen och tar bort toxiner, och det kan vara den primära ingrediensen vid absorption av vätskorna som svettas ut under en omslutningsbehandling.

Funktion

Choklad är välkänt för att ha intensiva sensoriska egenskaper. Enligt en New York Times artikel kommer bara lukt av choklad att aktivera nöje-förväntningar och mat-belöning neuroner. Dess absorption genom huden, kopplad till luktaktivering, ökar endorfiner. Detta, tillsammans med koffein och ginseng, kommer att höja humöret och förbättra hur klienten känner. Chokladens smörjiga oljor kommer att tunna som huden värmer upp och absorberas för att öka hudens mjukhet.

Resultat

De flesta klienterna i wrap-behandlingar förväntar sig att märkbara förändringar av deras kroppar efter behandling uppstår. , omformning eller skulptering av kroppsform, viktminskning, hudförbättringar och minskning av celluliter är alla fördelar som hävdas av omhändertagande behandlingsleverantörer. Alla dessa sker tillfälligt. Svettning och avgiftning kommer att återspeglas i viktminskning och förbättringar av huden Kroppsformen kan förändras beroende på hur kroppen är förpackad. Det viktigaste är att celluliter kan minskas om de besvärliga områdena utsätts för direkt värme och lymfatisk dräneringsmassage tillsammans med omslaget. Dessa ändringar är emellertid vanligtvis tillfälliga.

Avgiftning och omslag verkar öka långsiktig viktminskning som en vanlig del av ett omfattande vikthanteringsprogram, men de kommer inte att ersätta arbetet med kost och motion som en del av det programmet. aps - som chokladbehandlingspaketet - tenderar att öka kundens känsla för välbefinnande, avkoppling och nöje. De tenderar att minska känslor av stress. Förbättringar av fysiskt utseende - även om det är tillfälligt - tenderar att stödja andra typer av personlig förtal och bidra till förbättrad hälsa.

Varning

Personer med högt / lågt blodtryck, hjärtsjukdom, diabetes, graviditet eller annat Villkoren bör konsultera sina läkare innan de försöker kasta omslaget. Body wraps är populära spa-behandlingar som är utformade för att öka känslan av välbefinnande, avkoppling och nöje av mottagaren. Wrap behandlingar är baserade på idén att huden och mjukvävnad är grundläggande involverade i intag och eliminering av toxiner och överskottsvätskor.