Hur applicerar Teen Makeup för Fall

 

1.

Applicera en tonad fuktkräm med SPF över hela ansiktet. Du får en hälsosam glöd och skydd från elementen utan den stora täckningen av en regelbunden grund. Om det är absolut nödvändigt, använd en undereye concealer för att utrota mörka kretsar och en spotkamouflageprodukt exakt samma färg som ditt ansikte för att visa några fläckar. Damm genomskinligt pulver över ansiktet för att ställa smink.

2.

Brudgummen ögonbryn genom att vrida eventuella slingor under och mellan din naturliga panna. Trima eventuellt övervuxna eller scraggly hår också. Det är helt acceptabelt för yngre tonåringar att ha rena ögonbryn utan definition av en pennpenn eller ett pulver. Å andra sidan, äldre tonåringar och de med många glesa områden i deras pannor kanske vill använda dessa produkter tillsammans med regelbundet upprätthålla snygga ögonbryn. Ett objekt tonåringar kan använda för att sidestöra tung smink ansökan är en klar panna gel att helt enkelt hålla hår på plats.

3.

Glatt på en ren ögonskugga från snedstreck för att öka i en mittone fallskugga, som en bär eller mauve. Effekten ska vara som en akvarell, där din duk - i detta fall din hud - fortfarande visar genom sminken. Arbeta en djupbrun eller plommon eyeliner i bara dina översta linjer. Håll färgen så nära dina ögonfransar som möjligt så att du inte går för tjock och bara ger dina ögon en definition. Gör dina ögon extra snygga genom att curla dina ögonfransar och applicera klar mascara till både dina övre och nedre vippar. är vana vid att ha lite mer smink kan använda en brun mascara på toppfransar för att ge ögonen ett varmt chokladkikt.

4. Applicera en creme-blush från samma färgfamilj som din ögonskugga på dina kindernas äppor. Använd en lätt hand för att behålla så naturligt en blick som möjligt. Blanda alla linjer i din rodnad med en ren sminkkil.

5.

Klistra in några av creme-blösten på dina läppar, var noga med att använda en läppbalsam på förhand så att läpparna blir fuktiga och inte torkas ut av rodnaden. Om du föredrar något mer märkbart utseende, avsluta med att klara av läppglans på mitten av dina läppar och utjämning utåt.

Om du är en tonåring som bär smink, men du föredrar att hålla din applikation ljus, låt inte fallets fall avskräcka dig från din favoriserade stil. Stoppa bara intensiteten på färgerna på paletten medan du använder texturer som knappt finns där Här är några steg du kan försöka komma med ett fall-värdigt utseende.