Hur får du ditt hår att växa snabbare

 

1.

Var försiktig med vad du lägger i ditt hår. Shampoo är bra eftersom det rensar håret, men desto mer torkmedel som finns i ditt schampo (som alkohol), desto större är risken för att du förlorar de dyrbara hår som du försöker så desperat att hålla fast vid. De bästa schamponerna att använda om du vill växa ut håret är de milda. Ju enklare desto bättre är mantan att använda. Jag rekommenderar även att du tvättar håret med schampo inte mer än 3 gånger i veckan.

2.

Sluta använda alla dessa kemikalier och elektriska apparater som tvingar ditt hår att göra saker som det inte vill göra. Undvik färgämnen, rätare, peroxid, plattor, rullar och alltför varmt hår -dryers.

3.

Undvik vissa hårstilar som drabbas av håret. Exempel på detta är snäva flätor, dra ditt hår tillbaka i en ponnysvans och kornrader

4.

Försök att inte bli stressad. Stress kan leda till ****, vilket självklart kan bota dina mål att växa ut ditt hår.

Så du vill växa ut ditt hår och vill inte vänta månader och månader det oundvikligen tar? Tyvärr finns det inget magiskt piller för att göra ditt hår växa snabbare. Det du kan göra är att stärka ditt hår och minimera tusentals av hårsträngar som faller ut utan att du ens inser det.