Hur man bor som ett sex och stadsflickan

 

1.

Det allra första du måste göra är att springa och köpa dig ett par skor. Jimmy Choos kommer att göra det bra.

Nästa måste du hitta din väg till Saks Fifth Avenue, ta rulltrappan upp till kvinnans avdelning och köp dig själv ett guld

3.

Gå ett par kvarter ner femte avenyn och hitta dig själv på Tiffany's. Inget behov av att ta hissen på övervåningen, alla underbara juveler är rätt där på bottenvåningen. Köp dig några gula guld smycken. Du behöver en stor prickande halsringning, dangling örhängen och naturligtvis flera gula armband.

4.

Gå ner till Gucci och köp dig en guld läderficka bok och svart 'skinnig' ; byxor. Var noga med att ta med din guldklappskjorta med dig och säljaren kommer gärna att hitta dig exakt rätt byxor.

5. Efter att du har avslutat din klädsel måste du ring dina tre närmaste flickvänner och gör middagsplaner för 8:00 eller senare på en av de många hotspotsna på Manhattan. Chansen är att du inte hittar den rankad i Zagatsna ändå eftersom den bara öppnade. Du borde fråga några höftvänner, eller ännu bättre, du borde ha bett den säljaren i Gucci!

6.

Gå hem och sova. Du har bara spenderat hela eftermiddagen och är utmattad. Vakna klockan 18:00, eftersom du kommer att behöva två timmar för att ta på dig sminken.

7.

Gå ut och hämta en gul cab för att träffa dina vänner!

8.

När du kommer till din destination, beställa dig en cocktail i baren. En kosmopolitisk bör göra det bra. Njut av din utekväll med tjejerna!

Ärligt talat, det här är inte billigt men det är mycket roligt!