Hur man daterar en kille i ett band

 

1.

Se till att du är med i honom av rätt skäl. Appellen och spänningen att han är i ett band kommer att blekna snabbt om det är den första attraktionen. Att vara i ett band är hårt arbete, och att träffa en kille som är i ett band är också hårt jobb!

2.

Tillvägagångssätt att dö en kille i ett band som något du är inte kopplad till. Ta det långsamt och utvärdera var du vill att saker ska gå.

3.

Delta hans bandspel minst tre gånger i månaden. Att delta i många fler än en gång i veckan kan få dig att tyckas klumpig, men prata med killen du är dating. Om han bjuder in, så är det coolt att delta. Visa ditt stöd, men ge plats om det behövs.

4.

Håll alla datumplaner skrivna i din planerare skrivna i blyertspenna Alla datum är föremål för förändringar i sista minuten när du deltar en kille i ett band.

5.

Klä för att imponera när du går ut med din kille från bandet. är en återspegling av honom och hans band när du går ut med honom.

6.

Bestäm hur du två ska hantera den resa som ofta krävs för att vara i ett band Vissa flickvänner reser med bandet när det är möjligt, och andra väljer att hoppa över dessa spelningar. Det är upp till dina två!

Tips och varningar

  • Var alltid redo för den romantiska och oväntade när du daterar en kille i ett band.
  • Lär dig om musiken som din kille i bandet är in på hjälper dig att komma igenom de otaliga konserterna som du kommer att delta.
  • Kontrollera din svartsjuka vid dörren när du träffar en kille i bandet. Din kille i bandet kommer att ha många kvinnor som kastar sig på honom varje kväll.
  • Så du har bestämt dig för att gå emot råd från alla som du någonsin har kommit i kontakt med, och du kommer att datera en kille i ett band. Oavsett om han är trummis eller huvudsångare, är överklagandet att dejting den här killen i bandet omedvetet. Det här är en väldigt ojämn väg som du har valt att resa. Följ dessa steg, och du kan överleva att träffa en kille i ett band med din sanity.