Hur man förhindrar splittrade ändar och brott med hårreparation hemma

 

1.

Använd tiden ära äggulan djup hårbalsam. Denna behandling har varit ett favorithem åtgärda för att förhindra och några säger till och med att läka splittrade ändar och brott. Blanda en äggula (ingen äggvita) med två matskedar olivolja och en tesked honung. Blanda dem mycket bra. Applicera på håret, täck sedan håret med ett duschlock och linda med en varm handduk. Vänta 30 minuter, schampo ut helt. Skölj med en blandning av en kopp vatten och en bordssked vit eller äppelcidervinäger. Villkor som vanligt.

2.

Gör ett hemlagat örtstärkande sköljmedel. Branta två matskedar varje av torkad horsetail och stickande nässla i fyra koppar kokt vatten i 15 minuter. (Dessa örter bör vara tillgängliga i bulk hos naturliga livsmedelsbutiker eller avdelningar). Häll genom en fin sil fodrad med ostduk. Förvara i kylskåp tills det är dags att shampoo ditt hår. Använd ca en kopp med varje hårtvätt, och gör en ny sats varje vecka.

3. Använd en silikonsken serum när värmestyling hår. Sätt lösningen i dina händer och försiktigt täcka ändarna av ditt hår först innan du styler ditt hår. Detta skyddar ändarna med en tillfällig silikonsnickeläggsbyte.

4.

Följ de traditionella förslagen för att förhindra splittrade ändar och hårbrott: Trim slutar var sjätte vecka och när det är torrt, använd en naturlig borstborste. Undvik att borsta håret när det är vått.

Tips och varningar

  • Författaren åberopar ansvar och erbjuder artikel för pedagogiskt arbete Användare är ansvariga för aktiviteter som involverar sina barn. Författarens artiklar är registrerade hos det nationella upphovsrättsverket och skyddas med Copyscape.
  • Split slutar hända när hårets utvändiga nagelband sliter slutligen bort. Även om hela håraxeln är i fara, är ändarna den 'äldsta' en del av håret, och deras tips gör det möjligt att uppstå tydligare splittringar. Men hår reparation för dessa problem kan vara naturligt och effektivt. Här är hur man förhindrar splittrade ändar och brott med hårreparation hemma, samtidigt som håret blir ännu hälsosamt samtidigt.