Hur man gör din egen Dreadlock Accelerator

 

1.

Häll 2-3 matsked havsalt i en tom sprayflaska. Vanligtvis är två matskedar, men blandningen kan anpassas för att möta dina behov.

2.

Fyll sedan på sprutflaskan med varmt vatten. Tillsätt citronsaften om så önskas och fäst sprutmunstycket. Skaka blandningen tills allt havssalt är upplöst. Nu är din accelerator redo att användas!

3.

Använd blandningen några gånger i veckan. När du tvättar är din dreads en bra tid att använda gaspedalen. Se till att du inte sprayar hårbotten och dämpar bara håret med blandningen.

Tips och varningar

  • Spruta inte blandningen direkt på din hårbotten, eftersom det kommer att brinna och skada din hårbotten. Blanda inte håret med blandningen, eftersom det kan torka ut håret, vilket gör det svagt och mottagligt för att bryta.
  • Om du vill skydda hårets färg slipper du citronsaften.
  • Letar du efter en dreadlock-accelerator? Denna grundläggande havsaltblandning kommer att bidra till att dra åt dina bildande dreads.

    Detta recept kan enkelt ändras för att möta dina behov. Detta är bara en grundläggande accelerator som är öppen för tolkning. Många människor adoljer olja, till exempel tea tree oil till acceleratorn.