Hur man gör en kropps exfoliater för nästan ingenting!

 

1.

Blanda torr, okokt majsmjöl u0026 amp; Olja i den lätta skålen, för att göra en pasta.

2.

Blötlägg i ett fint medium varmt bad i ca 5 minuter för att bara öppna huden porer.

3.

Börja vid dina fötter, arbeta upp benen, skinkorna, låren, magen och sedan dina armar, använd en bit av pastaen, gnugga en cirkelrörelse med medelstryck. När du har givit alla områden på kroppen en bra gnugga, använd handduschen för att skölja av med varmt vatten. Du kan nu tvätta med din vanliga tvål eller kroppsvätska. Din hud kommer att se ut och känna dig fantastisk!

Tips och varningar

  • Du kan använda majsmjölkspulver för ditt ansikte också, genom att byta olivolja med lite kallt rooibos te och en tesked honung. Fungerar en charm! Du kan göra det här en gång i veckan för att hålla din hud i toppläge.
  • Body exfoliaters är ganska dyr att köpa på skönhetsdisken, och att ha det gjort på ett Spa är ännu dyrare! Efter vinteren måste du sluga av alla gamla döda hudceller på din kropp med en bra exfoliater.Så för att avslöja en vacker, matt mjuk hud för sommaren och för att förbereda din hud för garvning, använd den här mycket billiga men naturliga och effektivt recept på kropps exfoliater! Du kommer att känna som om du har varit på ett Spa!