Hur man gör en näsdukskjorta

 

Ta en näsduk, gör en tröja

1.

Lägg din näsduk platt och stryk ut eventuella veck eller rynkor. Fäll handduken diagonalt genom att ta det högra övre hörnet och anslut det till vänstra nedersta hörnet. Den vikta näsduken ska vara i form av en triangel eller en diamant.

2.

Lägg näsduken upp och ner så att spetsen av 'triangeln' är vänd nedåt. Du kan antingen sy i änden av näsduken tillsammans eller lämna dem lossna.

3.

Ta den vikta näsduken och binda de två motsatta hörnen bakom ryggen för att skapa en strapless tröja. Det borde i princip likna en rörtopp, men med en mer öppen rygg. Handdukets trekantiga spets ska vara vid eller nära din navel. Det här är den enklaste versionen du kan göra.

4.

För att göra en halter, börja med att göra två små hål ca 1-2 tum från varandra i handdukens vikta kant , sedan slingrar en bit snöre eller band genom hålen och binder ändarna av strängen bakom nacken. Slutligen knyta de motsatta ändarna av näsduken bakom ryggen. Obs! Den här versionen kommer sannolikt att bli bättre om dukarna är vikta i en 'diamant' form eftersom det ger dig mer täckning.

5.

Koppla ihop den färdiga produkten med jeans för en avslappnad look eller en söt mini kjol för att ge den den extra kanten.

Tips och varningar

  • För ett mer glamoröst utseende, byt ut bandet eller sträng för en kort guldkedja. Löp kedjan genom hålen och lås runt halsen.
  • Försök använda en ganska stor näsduk för att säkerställa tillräcklig täckning.
  • En näsduk kan göra en riktigt söt och snygg topp perfekt för de varma sommardagen som spenderas på stranden eller vid poolen vid en chic fest. Följ den här guiden för att göra din egen, och bli den hetaste tjejen hela sommaren.