Hur man gör hår tjockt u0026 amp; Friska

 

1. Börja med att ta E-vitamin regelbundet, så att ditt hår och naglar blir tjocka och friska. Det ger också din kropp ett bra näringsämne.

2.

Ändra din kost. Din kropp återspeglar vad du äter mer än storlek eller form. Din hud, hår och naglar kommer inte att vara tjocka och friska om du inte lägger hälsosam mat i din kropp. Att försumma att äta rätt kan leda till att håret blir skört, bryt lättare och inte växa så bra som möjligt.

3.

Använd en stylist eller gör det på hemma men trimma ditt hår var sjätte vecka. Klippning av de döda ändarna är ett annat säkert eldväg för att växa friskare, tjockare hår. Ditt hår ska också växa snabbare om det klipps regelbundet.

4.

Shampoo och konditionera håret varannan dag. Om du gör det varje dag, ser det verkligen ut håret av eteriska oljor som det behöver uppfylla.

Tips och varningar

  • Borsta inte vått hår - använd en kam på det
  • Rippa inte genom dina ringar när ditt hår är vått eller torrt, om det är för svårt att kamma med en stor tandkam, använd sedan en detangler!
  • Se till att du kan ta vitamintillskott innan man börjar rutin.
  • Att få friskt och tjockt hår är lättare än du tror. Ett av de enklaste sätten att göra detta utan ansträngning är att raka huvudet, det kommer att växa i friskt och tjockt. För dem som inte vill göra ett så drastiskt steg ... överväga