Hur man hittar material för att göra en bikini

 

Hitta material att göra en bikini

1.

Vet du vad du letar efter: Du borde ha en uppfattning om vad du vill att tyget ska se ut. ha ett visst tryck eller kanske bara en färg.

2.

Ta en tur till din lokala tygaffär. Du kommer att leta efter badkläder. Lycra och kan vara en Lycra / Spandex-stickblandning.

3.

Fiddle med tyget: När du väl har valt ditt tyg vill du leka med det lite innan du köper Det är tyget behagligt att ta på dig? Du kommer att ha på sig det mot din hud så du vill se till att det inte kliar på huden. Är tyget vattentätt? Se till att tygets tyg listar att det är lämpligt för användning i vatten. Sträcker tyget på det sätt du behöver det också? Sträcker det för mycket eller för lite? Försvinner mönstret när du sträcker det?

4.

Kontrollera tyget och om det passerar mönstret, köp det. Var noga med att köpa mer än du r mönster kräver. Du vet aldrig när du behöver lite extra.

5.

Ta ditt tyg hem och börja sy.

Tips och varningar

  • Om du inte hittar det tyg du vill ha i en tygaffär kanske du vill leta efter tyget på nätet. Nackdelen med detta är att du inte kommer att kunna känna med tyget för att se om det verkligen är vad du vill innan du köper den.
  • Glöm inte att köpa tyg för att fodra din bikini.
  • Om du köper ett mönstrade material vill du få lite extra för att se till att mönstret på tyget matchar när du sätter ihop kostymen.
  • Under åren har bikinier gjorts av nästan allt material som är tänkbart. Det fanns de hakade bikinierna från 1970-talet till $30 miljoner diamantbikini som prydde sidorna på 2006 s Sports Illistrated. I slutändan innehåller materialet mest gynnade för en bikini Lycra på grund av sin förmåga att avställa vatten och behålla sin form.