Hur man hittar rätt elektriska rakapparat

 

1.

Bestäm dina hårbehovsbehov. Det kanske låter konstigt, men en kvinna behöver raka sina ben, en tonåring som ska raka sin nya ansiktshårtillväxt och en vuxen man som har rakt sedan han var 15 alla har olika rakningsbehov. Se till att du hittar rätt rakapparat som passar dig.

2.

Ta reda på om du verkligen behöver använda en rakapparat. Några gamla timers tror att det enda sättet att få en nära barbering är att använda en rak kant (yikes). Andra föredrar bekvämligheten hos engångsbarberna. Innan du investerar i en elektrisk rakapparat, se till att det är rätt väg för dig.

3.

Bestäm hur mycket du vill spendera på en rakapparat. De varierar i pris från 11,99 kr för en bärbar, uppladdningsbar elektrisk rakapparat (220V) till flera hundra dollar. Håll din budget i åtanke när du handlar om en rakapparat.

4.

Granska rakapparatens funktioner. Bekvämligheten hos en uppladdningsbar sladdlös rakapparat är attraktiv för folk som reser ofta. Varje gång i taget gör ett extremt upptagen schema det nödvändigt att raka i bilen medan man väntar på ett rött ljus. För sådana upptagna resenärer fungerar den uppladdningsbara trådlösa rakapparaten bäst.

5.

Beakta rakhyveln 'bränn' och rakhyvel 'bump' -faktorn. För män med känslig hud är det viktigt att hitta en elektrisk rakapparat som är känd för att förhindra rakhyvelbrännor och rakhyvelstötar. Enligt Epinions.com gör Remington ES-1000 Electric Shaver det trick.

6.

Kolla in artikeln 'Hur man hittar de bästa elektriska rakapparaten till bästa pris' ; för mer information om hur du får mest ut av pengarna.

Att hitta rätt rakapparat är viktigt för personer som måste raka regelbundet. Om din tillväxt återkommer inom 8 timmar efter rakning eller om du rakar en gång varannan dag, sker rakningstiden ofta tillräckligt där det är vettigt att köpa rätt rakapparat för dig.