Hur man klär sig på varmt väder

 

1.

Klädsel! Vissa tyger kan faktiskt göra dig varmare och få dig att svettas mer. Löst passande och ljust tyg kan inte bara se bra ut, men kan också hålla dig cool. Därför är lös och flödande sommarklänningar ser avslappnad, ren och håller dig också cool.

2.

Att lägga till några färgglada Capri s gör dig redo för varje tillfälle. De är stora när de är blandade med toppar i olika färger och beroende på vilka skor du har på dig, kan du klä på outfitet upp och ner medan du fortfarande håller dig cool. Nyckeln här är att hålla fast i bomullsliknande tyger som inte klamrar sig och du kommer håll dig mycket coolare.

Tillbehör med ett snyggt par solglasögon eftersom de är ett måste och en trendig halmpåse för att klara ditt utseende. Om du har längre hår så kan göra dig ännu mer het, så köp några hårklipp. Med dessa kan du göra en snabb sexig frisyr som får håret från nacken. Det ser bra ut och hjälper till att slå värmen.

h4> Tips och varningar

  • Plana sandaler kan klä på sig någon outfit, medan ett par stiliga kil sandaler kan klä upp samma utrustning.
  • Köp färger som är lätta att mixa och matcha.
  • Gör säker på att du har något trevligt och coolt för alla tillfällen som kommer upp.
  • När sommaren kommer och vädret börjar bli varmt, finns det ingen anledning att du inte kan slå värmen och ändå se bra ut. Genom att lägga till några saker i din garderob ser du snygg och håller dig cool, oavsett vilket tillfälle det är.