Hur man lockar håret

 

1.

När du tar en dusch, pressar fukten ur håret med en handduk. Gnugga inte och skaka håret med en handduk eftersom det ökar mängden frizz.

2. När du har klämt så mycket fukt ut ur håret, använd en ledighet i balsam valfri. Använd ungefär ett belopp som motsvarar storleken på ett kvarts för medellängdshår och lite mer för längre hår. Varje märke kommer att göra. De dyrare varumärkena kommer att göra ett bättre jobb vid läkning av skadat hår och förlänga hårfärgen.

3.

Vid applicering av produkter börjar du alltid på baksidan av ditt huvud där du har mest hår och arbeta framåt framåt.

4. Applicera ett utjämningsserum för att hålla frizz ner och hålla ditt hår glänsande.

5 .

Applicera en curl sculpting cream jell. Det finns många att välja mellan och de fungerar alla bra. Jell är ofta föredragen över älg eftersom det inte gör håret hårt.

6.

När curlingkrämen har applicerats händer du på 'scrunch' håret i krullar. Ta bara en handfull hår och pressa in i en knytnäve. Gör detta hela tills ditt hår är krökt till din smak.

7.

Låt lufttorka om du har tid eftersom detta är det hälsosammaste för ditt hår. Om du har bråttom och behöver använda en hårtork måste du använda en hård diffusor.

Tips och varningar

  • Använd inte älg
  • Endast schampo 1 eller 2 gånger i veckan.
  • De dagar du inte shampoo applicerar fuktkräm och gnuggar det i ditt hår för att få bort smuts.
  • Läs produktinformation och användning.
  • / li> Krokigt hår är vackert och lättare att behålla än färgning.
    Krulligt hår kräver konditionering och fuktgivande. Det här är det viktigaste du kan göra för att hålla lockigt hår som ser rent och frizzfritt. Krokigt hår tenderar att bli krusigt om det blir torrt. Djup konditionering är nyckeln och begränsar hur många gånger du tvättar och schampon till 1 eller 2 gånger i veckan kommer att hålla dina lockar friska och minimera det arbete som behövs för att behålla krullarna.