Hur man ökar svart hårväxt naturligt

 

1.

Först och främst, hitta en mycket bra skönhetssalong och hålla fast vid den personen. Det är inte bra att ha för många människor jobbar på ditt hår. När jag åtagit mig att gå till en person började mitt hår växa i gott och friskt. Jag kunde klippa det och det växte tillbaka (jag gjorde det några gånger).

2.

Tänk på vad du gör för ditt hår. Om du är en som brukar lägga in din egen relaxer, kan det orsaka stora skador. Din frisör var utbildad för att göra dessa saker. Så istället för att köpa billiga kemikalier för att göra dig själv, gör ett möte och låt de professionella göra det.

3.

Tänk också på vilka stilar du går efter. Lim är också skadligt. Håll dig till att låta ditt naturliga hår ut, eller ibland placera dem i flätor (jag hade mitt hår flätat för att sy i vävningar i några månader av året och det hjälpte mitt hår att växa).

4.

Se till att du får en djup balsam varannan vecka och en trimma en gång i månaden. Att inte bli av med dina delade ändar kommer bara att skapa mer skada.

5. Håll dig borta från Gel och använd inte för mycket spritz, det bryter ditt hår. Använd Jam om du verkligen behöver hållaren.

6. Även om du inte har ett nytt nytt hår, se till att du sätter i håret med en scarf varje natt innan sängen , eller sova på silkpudshus.

7.

Få gott om sömn och drick mycket vatten, det är inte bara bra för din hud, det är bra för att hjälpa dig att behålla friska , glänsande hår.

Och slutligen vitamin A, C, E, B6 och B12 är fantastiska i hårväxt och förhindrar håravfall, så se till att du tar ditt multivitamin dagligen!

Tips och varningar

  • När du hittar en bra frisör, berätta för dig dina hårmål. Berätta för henne att du vill utöka ditt hår och vara engagerad med henne så att du kan lyckas med dina mål.
  • Det här är inte en övernattningsting. Du måste arbeta med det. Inte heller alla kan växa håret ner till baksidan, vi har alla våra egna sorts gränser. Jag hoppas det hjälper.
  • Det är inte omöjligt för svarta människor att odla långt friskt hår. Det tar bara mycket tid och mycket tålamod. Och det tar också lite pengar.