Hur man uppnår en glödande sollös solbränna

 

1.

Det första steget mot din perfekta solens solbränna är hårborttagning för smidig applicering. Att ta bort håret gör att den solfria garvningsprodukten kan flöda på, vilket resulterar i en jämn jämn solbränna. Att inte ta bort håret först kommer att orsaka att produkten sätter sig runt hårsäckarna och lämnar dig med en solbränna som verkar vara riddled med små mörka fläckar.

2.

Den andra och lika viktigt steg som du kommer att ta till en perfekt sommarglöd, exfolierar för att avlägsna döda hudceller med en mitt eller exfolierande produkt efter eget val. Om du hoppar över det här första steget kommer din hud inte att absorbera färg väl och kommer att flyta bort och lämna din solbränna ser dumt ut och inte friskt. Steg 1 och 2 kan göras i vilken ordning som helst.

3.

Dusch för att avlägsna eventuella rester av exfolliant eller hårborttagningssystem. skinn porer, förbereda den för de solfria garvningsprodukterna. Torka din hud försiktigt.

4. Applicera lotionbaserad sollös garvare, tvätta händerna ofta. Avsluta lotionsapplikationen genom att slutligen applicera Jag använder en tvättduk med tvål på den för att rensa mina palmer. Låt 10-15 minuter tills det absorberar i huden. tera huden och förbered den för 'torr' skum typ sunless tanner som möjliggör en jämn jämn applikation. Skumtannerprodukten kommer lättare att fläcka huden.

Tips och varningar

  • Den första applikationen är tidskrävande, så var beredd och patienten. Resultaten kommer att förbluffa dig och i några dagar med lite solfria lotion-touch-ups efter duscha följt av skumdräktprodukt varenda dag. Tvätta ofta vid applicering med en tvåltvätt på palmer. Använd inte tungt på klackar, knän, armbågar och aldrig till fotsulorna. De absorberar fläcken alltför väl och kommer att verka smutsiga! Var noga med att tvätta ansiktet varje kväll eller om du hittar byggnaden kan orsaka en paus ut. Vem behöver det? Jag använder Olay lotion tvål och vatten, applicera sedan en liten lotionbaserad garve och låt torka 10 minuter eller så innan du lägger dig.
  • Följ riktningen och var uppmärksam på varningsanvisningar på förpackningar med sollös garvning.
  • Har du någonsin undrat hur många människor uppnår en felfritt solbränna, men jobbar inomhus hela sommaren? Nå här är några enkla steg till en glödande sommarbrun utan solskador och risker för att sola dig till den underbara glöden.