Hur man väljer Makeup Color Passar till hösten

 

1.

Hitta ett pressat pulver som kan appliceras torrt för att reglera glans eller appliceras våt för mer täckning, speciellt om du hittar flytande foundation för tung. Om du har en pimple eller fläck som du vill dölja täcker du den direkt med en damm av concealer. Välj färger som värmer din hud, men kom ihåg att om du solade över sommaren, kommer din hudfärg sannolikt att lysa som månaderna passerar.

2.

Rengör din ögonbryn med ett bra par pincett. Undvik överplockning. Ta bort stränga hår under pannan och mellan dina pannor ovanför näsan.

3.

Gå för ett rökigt öga. Lina dina ögon med en brun eller svart eyeliner och avsluta med en kappa mascara.

4.

Måla dina läppar med en dämpad röd eller rosa nyans. Undvik alltför ljust eftersom det kommer att kollidera med din dramatiska effekt, särskilt under dagen. Medan matt är en utmärkt målning för höst kan du också välja en mer krämig läppstift, men undvik läppglans.

5.

Gå till en mjuk kind. Beroende på din hudton och typ, sikta på en subtil blush som är svag och komplementar, snarare än att konkurrera med, färgerna i resten av din smink.

6.

Lay utanför bronzer. För mycket av en solbränna kan tyckas onaturligt runt denna tid på året. Låt din sanna hudton skina igenom.

Tips och varningar

  • Ett bra sätt att få dina pannor gjort rätt är att få dem professionellt vaxade så att du kan se den naturliga formen. Rengör dem sedan en gång i veckan för att behålla formen.
  • Undvik pasteller på hösten.
  • Medan sommaren efterlyser en läppglans och kanske en fläckpulver på näsan, får ett mer polerat look höstens atmosfär. Det finns dock inget behov av att springa till en makeup artist för att hjälpa dig att ändra ditt utseende för den nya säsongen. Här är några idéer om hur du uppdaterar ditt utseende när vädret svalnar och bladen vänder.