Hur man väver i mänskliga hårförlängningar

 

1.

Tvätta och torka håret rakt ut. Lägg inte till stylingprodukter, eftersom de kommer att göra att håret blir halt.

2.

Dela hårets delar i ett mönster enligt önskad stil i det mänskliga håret förlängningar. Till exempel, om bara några tillägg läggs till, ska endast hälften av håret avskiljas. Om ett helt hårhår ska läggas till, använd ett cirkulärt mönster. Placera allt hår inte flätat i ett klipp.

3.

Korna små hårstycken åt gången. Var säker på att cornrows är plana och inte skrymmande. Stora cornrows ökar volymen av hårförlängningarna.

4.

Mät och klippa förlängningarna för att matcha längden på cornrowen. Dubbla förlängningen kommer att skapa en blick av ökad volym.

5.

Lägg upp den uppmätta raden av tillägg direkt ovanpå cornrowen för att börja sy. Börja sömmar i slutet av höger sida och fortsätt att sy varje linje av förlängningar till cornrowen från ena änden till nästa. Använd åtta till tio stygn per linje och gör dem tillräckligt tätt för att vara robusta. Gör en knut i slutet av varje tråd. Klipp ut den överflödiga tråden, men lämna en bit som är tillräckligt lång för att någon ska se när tråden skärs ut.

Efter alla extensions sys i, stil efter önskemål.

Tips och varningar

  • Kom ihåg att mänskliga hårförlängningar kan tvättas och formas på många sätt. Det är dock bäst att tvätta och stearinlägga hårförlängningar för män. För att öka volymen, vika förlängningarna över två till tre gånger för ökad tjocklek.
  • Mänskliga hårförlängningar lägger längd och volym i håret. De kan tillsättas delvis eller vävda helt i håret. Det finns många sätt att applicera mänskliga hårförlängningar; dock vävning förlängningarna har blivit populär på grund av förlängd slitage och minskad skada på det riktiga håret.