Hur man virkar på bälten

 

Hur man hakar bälten

1.

Kör två stygn och gå med dem i en glidsticka, fortsätt så att du bara går runt i en cirkel med enkel hækling. För att få din cirkel att ligga platt, var noga med att lägga till en söm varje gång du går runt. För att göra cirklarna färgglada kan du lägga till fler färger i cirkeln när du arbetar med varje lager av stygn. Arbeta sex skikt tills du har en virkade skiva, storleken på en dalbana. Klipp inte i slutet av garnet.

Höja en kedja med sex stygn och kedja sedan ytterligare 2 stygn och gå med dem som du gjorde i föregående åtgärd. Fortsätt runt disken som du gjorde på den första disken. Du kommer nu att ha två anslutna diskar med en kort kedja mellan dem.

3.

Fortsätt att fortsätta hekla och ansluta skivor hela vägen runt bältet. Avsluta genom att kedja en lång slinga för att passa runt en av skivorna för att skapa en förslutning för ditt bälte. Få kreativitet med färgschemat eftersom du inte alltid måste använda samma färger om och om igen.

4.

Se till att bältet är tillräckligt lång för att passa dig bekvämt, särskilt om du bestämmer dig för att bära den hänger löst på dina höfter. Det är viktigt att du har tillräckligt med längd för att få en del kvar för att dänga när bältet bärs om det är så som du föredrar att bära den. < /p>

5.

Tryck i alla de lösa ändarna som du hittar i ditt projekt. Det här är viktigt att hålla bältet snyggt och håller också de lösa ändarna från snagging på allt som bältet berör Se till att dina knutar är säkra innan du gömmer ändarna på garnet.

Tips och varningar

  • Alla typer av garn ska göra för att göra detta typ av bälte men slätten, vanliga plana färger kommer sannolikt att ha störst effekt.
  • Se till att du har tillräckligt med varje färggarn för att slutföra ditt projekt.
  • Var försiktig när du använder Virka krokar som de minsta kan sticka i huden väldigt enkelt, och de större och de små kan kasta dig i ögat.
  • Häftning av ett bälte är inte svårt så länge du vet några grundläggande virkade sömn och om du har många garnstycken som ligger runt det du vill använda, är detta det perfekta projektet för dig.