Hur tjäna pengar sälja hår

 

1.

Växa dina tresses medvetet om du planerar att tjäna pengar som säljer hår. De flesta köpare föredrar obehandlat hår, vilket betyder låser som inte har blivit kemiskt rakt, blekt, färgat eller utsatt för permanent. För att tjäna pengar för ditt hår, låt det växa så att du kan skära av minst tio tum för att sälja, överväga hur kort du kommer vara villig att bära den när den är skuren.

2.

Hitta en köpare för ditt hår innan du klippt det. Vissa köpare kan vara villiga att vänta och Betala mer, till exempel om du växer håret lite längre än din nuvarande längd. Tjäna pengar genom att hitta intresserade parter via annonser eller via webbplatser som eBay, thehairtrader.com eller hairwork.com.

3.

Ta bilder av ditt hår från flera vinklar för att tjäna pengar på det. Tvätta, skölj det med kallt vatten för att öka skenan, lufttorka den (eller torka den med en diffusor) och borsta väl före fotografera den för bästa effekten. Beskriv noggrant sitt tillstånd, dina hälsovanor (som kan bidra till hårets kvalitet) och ballparkfigur av vad du 'Jag vill ta emot det.

4.

Få ditt hårskärning när du har säkrat en köpare och eventuellt fått en' betalning '. Om ditt hår är särskilt långt, överväg att ha det flätat innan det skärs. I annat fall kan du hålla håret i ett snyggt bunt genom att lägga på toppen med ett gummiband eller hårt bundet hårband.

5.

Förpacka håret försiktigt i en lufttät väska inuti en låda eller vadderade mailare. Tjäna pengar som säljer hår genom att skicka det (eventuellt försäkrade, beroende på det belopp du ska betala) med en leveransbekräftelsemeddelande för att vara säker på att köparen har fått den.

Om du har behov av pengar och råkar ha långt hår av hög kvalitet som du är villig att klippa, kan du tjäna bra pengar som säljer de härliga låsningarna. Eftersom håret typiskt växer ungefär sex inches varje år är det självklart inte ett pengar som gör att du kan vända sig till varje vecka, men att sälja hår är ett smärtfritt sätt att göra lite extra pengar för en engångssituation eller splurge. dessa steg för att tjäna pengar som säljer hår.