Så att hålla din fot mjuk

 

1.

Det första steget att hålla friska och rena fötter är att skära dina tånaglar efter behov. Rengör under dem och se till att varje gång du bader, tar du några minuter bara för att rengöra dina fötter, annars kommer smutsen att fortsätta att ackumuleras över tiden och bidra till bakterier och andra oönskade förhållanden.

2.

Vid duscha, använd en pimpsten. En pimpsten görs att gnidas mot de grova delarna av dina fötter (botten) för att hjälpa till att kasta gamla hudceller och avslöja ny, frisk och mjuk hud under. Detta är viktigt för att ha mjuka fötter.

3.

Använd en lotion gjord för fötter. Efter duscha vill du närma dig fötterna med en intensiv lotion som kommer att mjuka dina anklar och tår.

4.

För intensiv fukt sätta på strumporna några timmar efter fuktgivande. Detta kommer att hjälpa till att infilja fukt och hålla fötterna ute och känna sig bäst.

Många är överens om att fötterna är den mest försummade delen av kroppen när det gäller att ge dem lämplig vård. Nedan följer grundläggande steg för att hålla fötterna friska, glada och mjuka.