Så här applicerar du en självklarare som ser naturligt ut

 

1.

Exfoliate, exfoliate, exfoliate. Jag kan inte stressa tillräckligt med människor. Du måste ha en jämn hälsosam bas som du kan använda självtältaren om. Om du har död, grov ojämn hud kommer du att hamna i en ojämn solbränna. Hoppa i duschen och använd en kropps exfoliant överallt, var särskilt uppmärksam på dina armbågar, knän och fötter.

2.

När du är ute av duschen, torka helt av. Applicera fuktkräm på knän, armbågar , mellan fingrar och tår. Självklararen tänder sig i dessa områden och blir mer mörkare än resten av kroppen. Fukthäraren kommer att förhindra att det händer.

3.

Om du har plasthandskar rekommenderar jag att du lägger på dem innan du använder självtältet. Detta förhindrar att handflatorna blir färgade.

4.

Börja nu med att Applicera självtältaren snabbt och noggrant i cirkulär rörelse. Du vill börja med att applicera ett tunt lager. Kom ihåg att när du har torkat kan du alltid ansöka om att få en djupare solbränna. th e överskott. Lägg INTE DIN KLÄDER INTE OM LOTION HAR HELT TORKAD! Det tar vanligtvis var som helst från 10-20 minuter för att helt absorbera.

Tips och varningar

  • Försök att undvika självtält som kommer ut ur röret färglöst. Orsaken är om den är osynlig på huden, det finns inget sätt att berätta om du saknade några fläckar.
  • Om du slutar med överflödig färg i ett område, försök att exfoliera området direkt. Det här hjälper till att lätta upp området.
  • Okej, så du bestämde dig slutligen för att ta itu med hudcancervarningarna och stanna ut ur solen. Du har också insett hur ohälsosam salongen är och du vill inte betala en förmögenhet för en professionell spraybränna. Så du tog springan och köpte en självutsmyckning, körde hem för att prova det och nu har du så rika streck som du ser ut som en apelsinzebra. Vad gick fel? Följ dessa tips för att få en naturlig brunbrun. En självklarare kan verkligen se bra ut om den används ordentligt.