Så här applicerar du mineral smink

 

1.

Fuktar ditt ansikte först. Mineralpulver klibbar din hudens naturliga olja, så om ditt ansikte är för torrt kan pulvret äntligen se ut som det här - pulveret. Applicera lotion och vänta 10 minuter, eftersom ett ansikte för oljigt skulle smälta sminken. Försök och fel kan behövas för att hitta den perfekta balansen.

2.

Häll en liten grund i krukans lock. Detta hjälper till att undvika att använda för mycket, och du kan alltid lägga till ett lager om det behövs. Använd kanske lite mer än en nypa eller så.

3. Applicera ögonfärg nästa och använd din kabuki-borste för att damma bort eventuella pulverkörningar från dina kinder.

4.

Ta bort eventuella förstärkare som du kan behöva för specifika områden, t.ex. under ögonen. Tryck på fingertoppen i fundamentet för en koncentrerad mängd och dab dina fläckar för att få dem att försvinna.

5.

Vrid kabukiborsten i locket och tryck på borsten för att damma av extra pulver. Borsten är viktigast när du täcker stora ytor i ditt ansikte, och en underlägsen borste kan göra sminken konstgjord. Du kanske vill investera i en anständig.

6.

Applicera fundamentet genom att gnugga borsten på din hud i en cirkelrörelse. Här bestämde du dig för hur sminken ska se ut. Det rekommenderas att börja lätt på kinderna och flytta till sidan av ditt ansikte. Borsten är inte tänkt att bara damma huden med pulver, det går till BUFF pulveret, så att det håller sig fast i oljan i huden. Ju mer du buff, desto tyngre täckning kommer det att bli. rätt teknik.

När du har det utseende du vill ha med foundation, applicera ett inställningspulver. Applicera det på samma sätt som du skulle grunda. Bare Minerals säljer en typ av inställning av pulver som kallas 'Mineral Veil', och många människor som har problem med sminken smälter bort på grund av bristen på att applicera pulveret. Utan det blir sminken så småningom lite trött. , makeupen håller mycket längre och ser mindre svettig ut. Du kan verkligen skilja skillnaden mellan att använda den och hoppa över den.

Tips och varningar

 • Alltid Använd en oljebaserad fuktighetskräm som inte kommer att täppa till porerna. Om din fuktkräm inte absorberar i huden, kommer din mineral smink inte heller!
 • Använd ett inställningspulver på e yelids för att ställa in skuggor och undvika veckor.
 • Använd ett inställningspulver som en bas om du har fet hud ... det kommer att hjälpa till att absorbera oljan naturligt.
 • Med rätt borst, eyeliner kommer att glida utan några luckor. Pulver tenderar att strö, så använd din kabuki borste för att 'plocka upp' det fallna pulvret.
 • Applicera alltid eyeliner före grunden så att du inte lämnar smuts från sprinkler.
 • Använda speciella förstärkare som 'polerad' kommer att bryta ljuset och göra ditt mörka under öga cirklar försvinner. Använd också i hörnet av ögon, mun, etc. för att minska utseendet på fina linjer.
 • Stiftet ska appliceras i lätta lager. Om du tycker att du behöver mer täckning, behåll Applicera lätta lager.
 • Borsta din rodnad på samma sätt som du skulle göra traditionell smink, men var noga med att använda din kabuki-borste för att undvika konturer och strimningar.
 • Applicera mineralögonskugga som vanligt .. lättare färger under pennlinjen och mörkare färger på locket.
 • Att använda en mascara av god kvalitet med keratin hjälper till att stärka fransar och förbättra sitt utseende även när du inte bär mascara.
 • < li> För de med fet hud kommer efterbehandling med ett pulver att ge extra skydd och oljeabsorption och hjälpa dig att få en matt finish.
 • Stiftelsen wil Jag ser lite pulverig ut när du först tillämpar den. Det kommer att lösa sig i huden och se mycket naturligare om några minuter.
 • En kabuki borste är avgörande för att täcka ditt ansikte, men en mindre borste kommer att tjäna till att använda pulvret som en concealer om du vill Använd det på så sätt.
 • Det här är en utmärkt produkt att använda om du har akne eller eksem eller andra hudförhållanden, eftersom det innehåller mindre ingredienser än traditionell smink. De flesta mineraltillverkningar har även lugnande egenskaper för att läka sådana förhållanden.
 • Undvik pulver som innehåller talk
 • Använd naturliga läppstift som inte innehåller parfymer och färgämnen.
 • Vissa människor har ytterligare allergier mot mineralerna. Det är inte vanligt, men om din hud blir kliande eller röd kan du kanske inte använda den här typen av foundation.
 • Även om vissa varumärken hävdar att du har en SPF-faktor, kanske du fortfarande vill använda en solskärm om du planerar att vara ute.
 • Det rekommenderas inte att sova i någon form av smink, så även om det inte finns några kemikalier som kan skada din hud, täcker den fortfarande din hud. Porerna är öppna och huden läker när du sover, så tvätta ansiktet före sängen.
 • Många kvinnor har upptäckt fördelarna med att använda mineral smink i motsats till traditionell flytande foundation eller pulver. Mineral smink innehåller inte kemikalier som orsakar fläckar, och det förvärrar inte känsliga hudförhållanden.

  Det är ett knep att tillämpa denna typ av stiftelse för att få det att se naturligt ut.