Så här hittar du Vintage Tub Socks

 

Hitta Vintage Tube Socks

1.

Bestäm om du letar efter de faktiska 1970-talsrörsstrumporna att bära eller om du letar efter tappningslösa tubstrumpor.

2.

Om du letar efter aktuella vintagerörsstrumpor vill du söka webbplatser som gör återförsäljning som Craigslist eller eBay. Skriv in 'vintage tube sockor' och håll fingrarna korsade. Du kanske också vill lägga till ord i din sökning som '1970-talet' eller 'autentisk'.

3.

Om du har bestämt dig för att söka efter vintage- en mycket lättare tid att hitta vad du letar efter. Gå till din favorit sökmotor och skriv in 'vintage tube socks.' Du bör ha ett brett utbud av alternativ att välja mellan.

4.

Klicka på flera länkar för att se vad som händer. Det kan hända att du hittar den första länken du klickar på är ditt drömpar, men det kan ta tio eller 15 olika klick för att hitta ett par du gillar.

5. hitta ett par du gillar, det är dags att beställa. Köp flera par av den här signaturen i din storlek och få dem skickas direkt till ditt hus.

Tips och varningar

  • Om det finns en specifik färg som du letar efter, skriv in det i din sökning för att påskynda din sökning.
  • Se till att webbplatsen du beställer från har en generös returpolitik om de inte passar.
  • Personlig stil är något att vara stolt över. Vi bör alla sträva efter att ha signaturstycken i vår garderob som vi är kända för. För vissa är det Converse All Stars och för andra är det vintagerörsstrumpor.