Unikt, naturligt, vackert du

 

1.

Kanske det enklaste men mest försummade steget i både skönhets- och hälsotillgångar ... DRINK VATTEN! Ja, du har hört det innan ... men dricker du verkligen de rekommenderade 8 glasögon om dagen? Om du bär en vattenflaska med dig, blir det lättare att sakta sopa bort de 8 kopparna hela dagen. föroreningar, vilket gör din hud mjuk, smidig och hydratiserad, det hjälper till med oljighet och akne! Det förhindrar rynkor och dämpar dina leder, så att du kan få mer smärtfria träningspass. Försök att dricka 8 glas renat eller destillerat vatten till 3 veckor och se vad det gör för dig!

2.

Utöva det smutsiga ordet. Ja, jag vet att jag hatar det också. Det känns som om jag borde göra något mer Användbar. Jogging eller gå runt (och runt och runt) är kvarteret så oanständigt! Men träning är ett annat av de enkla 'mirakel' -medicinska åtgärderna och därmed sann skönhet. Hitta något du tycker om. Dancing, jump rep, fotboll, volleyboll, löpning ... ja, ens promenad, om du gillar det.
Övning förbättrar ansiktsförmågan genom att förbättra cirkulationen (vilken impr oves åderbråck, tråkig hudton, och så vidare). (Men var noga med att koppla av efter träningspasset, för att förhindra att svett och smuts fastnar i dina porer, orsakar förstorade porer, blackheads, oiliness och breakouts.) Motion ökar också aptiten och brinner fett, hjälper till att trimma och tona din kropp ... dess fördelar fortsätter och fortsätter! I en idealisk värld får vi alla en timmes träning varje dag, men för de flesta av oss är det inte möjligt. Syfta i minst 45 minuter 3 gånger i veckan ... det är verkligen inte så mycket! Försök bara det här, i kombination med de andra stegen som jag nämner i 3 veckor. Du kommer att bli förvånad, lovar jag!

3.

Glöm det du har hört om din kost som inte har någon effekt på din hud. Det gör definitivt! Vad du äter är vad Din kropp bygger allt på. Om du äter skräp, kommer det att visa, förr eller senare. Om du inte tycker om vad du vet är bra för dig, omskolar du smaklökarna! Det kan göras. Det är en fråga om prioriteringar. Vad betyder verkligen för dig? Att vara vacker, mår bra och leva längre, eller skämma bort din söta tand för att göra dina smaklökar glada i ett par minuter? Tänk på det!

4.

Vad ska du äta? Tre ord: färska, råa, färgglada! Ok, ja, du kan äta andra saker - du behöver inte leva på äpplen och broccoli. Men var förnuftig. Du har ett sinne ... Använd det för att skapa hälsosamma, förnuftiga och goda måltider.

5.

För externa produkter, prova dessa enkla tips och tricks:
1.) För en fantastisk kroppscrub, blanda socker- och sesamolja (jordnötsolja kan också användes) och gnugga i cirkulära rörelser över hela kroppen. Det exfolierar och lämnar huden mjuk och dugg.
2.) För en mild ansikts exfoliator, blanda natron och apelsin eller citronsaft och massage på ansiktet. Skölj med kallt vatten.

6. Sluta oroa dig! Godta dig själv för vem du är just nu ... inte vem du tycker du borde vara eller vem du vill bli. Stress förstör hälsa. Ta tid varje dag för att bara slappna av och göra något för dig. Du är unikt dig, och det är vackert!

Naturlig enkelhet är den vackraste, och detta kan uppnås genom några enkla vanor och steg du kan göra varje dag.