Hur återvinna dina gamla kläder till ny mode

 

1.

Ta ut dina gamla t-shirts. T-shirts är förmodligen den mest mångsidiga för att förvandla gammalt mode till nytt. Du kan skriva ut ny grafik på dina t-shirts genom att ta den till en tryckeri och antingen välja en design som redan finns eller skapa din egen. Vanligtvis är tryckerierna mycket tillmötesgående för färgerna och storleken på din design och kommer även att hjälpa dig att göra de bästa valen för din nya design.

2.

Köp färg för dina gamla kläder . Färg kan användas för att ändra färgen på dina t-shirts eller gamla klänningar till nya och roliga färger för den nya säsongen. Till exempel kan du förvandla gamla vita t-shirts till neonfärgade t-shirts, perfekt för vårsäsongens mode. Vanligtvis på färgämnena som du kan köpa på en tyg- och hantverksbutik finns det anvisningar för att färga din t-shirt. Var kreativ och mixa färger och ha kul med dina nya skapelser!

3.

Ta ett sax och vara beredd att göra några nya slitsar och snitt till dina gamla kläder. Om du till exempel har en lång klänning som du inte har på dig, var modig och klippa klänningen kortare till en ny längd. Du kan förfina den nya längden genom att sy en ny hylsa eller du kan till och med lägga spets eller andra typer av tyg för att ge den en ny textur och helt nytt utseende och stil.

4.

Lägg pärlor och andra modeaccessoarer till dina gamla t-shirts eller till och med jeans. skapa din egen design med de färger du vill ha. Inte bara ändrar detta ditt gamla mode till nytt, men det lägger också till anpassning till dina kläder, och du blir din egen designer.

Dina gamla kläder kan vara stashed i en låda som du knappast öppnar längre, men du kan förvandla dina gamla kläder till nytt sätt. Med lite kreativitet och tid, är det enkelt och enkelt att förvandla dina gamla kläder till nya.