Hur bli av med frusig hår

 

1.

Tvätta håret med en Anti-Friz schampo och balsam. Om termisk aktiverad: STOR! Om du inte vill använda en anti-friz-produkt, använd en torrhårsprodukt, eftersom frusigt hår orsakas av att du inte har tillräckligt med oljor i ditt hår. Jag använder en av varje sort.

2. < / p>

Handduk av håret (så det är inte fuktigt men fortfarande väldigt fuktigt) och gnid lite TRESemme Mousse (termiskt aktiverad), och ge ditt hår en bra spray av TRESemme NO FRIZZ glansspray. Komba det genom ditt hår.

3.

Torka håret (det här aktiverar din THERMAL CREATIONS-mousse) och när du gör detta sprayar mer av TRESemme NO FRIZZ-sprayen i ditt hår! Komb, stil och du borde vara bra att gå!

Tips och varningar

  • TRESemme produkter är dyra, men lite går långt, och tro mig, jag har provat allt .. det här är överlägset det bästa där ute!
  • Köp dina TRESemme-produkter på Target, de är billigare än WAL-MARTs priser!
  • Använd inte för mycket av TRESemme-produkterna, särskilt NO FRIZZ-sprayen, om du gör ditt hår kommer att vara skinnigt och se ut som om du inte har tvättat det på några dagar!
  • Jag har problem med mitt krusiga hår varje gång jag badar. Detta är ett pågående skadedjur, men lyckligtvis för ditt hår (och min!) Jag har hittat en billig och enkel lösning! Om det görs när det behövs är denna själsuppfattning befunnen vara mycket effektiv! Dessa steg har även sparat min bästa vän på hennes bröllopsdag! :)