Hur får man gratis prov på Walmart

 

1.

Öppna din webbläsare.

2.

Skriv in adressen http://www.walmart.com och klicka på enter.

3.

Klicka på 'I butiker nu', vilket är den röda knappen i menyn på vänster sida. Det är den tolfte nedre under 'Se alla avdelningar'.

4.

Klicka på 'Gratisprover'.

5.

Klicka på det fria provet du vill försöka. Det finns nästan alltid mer än sex gratis prover tillgängliga åt gången.

Läs om produkten och klicka sedan på 'Få gratis prov'.

7.

p>

Fyll i ditt namn, adress, födelsedatum och e-postadress. Många gånger kommer de också att ha en liten undersökning i slutet för att ta reda på om du någonsin har hört talas om deras produkt tidigare. Bara fyll i det genom att klicka på lämpliga rutor.

8.

Bestäm om du vill vara villig att fylla i en enkät om produkten efter att du har haft möjlighet att prova det. Om ja, markera rutan. Om inte, lämna rutan tom. Du kommer att få din kostnadsfria produkt på något sätt.

9.

Klicka på 'Skicka'.

10.

Upprepa för att välja en annan gratis prov.

Tips och varningar

  • Varje hushåll tillåts ett gratis prov av varje produkt. E-posta dina familjemedlemmar för att låta dem få veta om de gratis prov som du tycker att de skulle ha så att de kan få sitt eget gratisprov.
  • De fria proverna är inte tillgängliga i butikerna, bara online.
  • Många människor är inte medvetna om att den berömda Wal-Mart också har ett gratis provprogram. Wal-Mart blir partner med olika företag att distribuera sina produkter till sina kunder helt gratis att sprida ordet om produkterna. Företag hoppas att individer kommer att njuta av sin produkt och gå till affären och köpa mer av det genom att lämna ut gratisprover. Det fungerar för konsumenten så att de inte spenderar pengar bara för att ta reda på att de faktiskt inte tycker om produkten.